HBO: Kamikaze, The Walking Dead , STATION ELEVEN

Tips om tre serier fra HBO MAX

KAMIKAZE på HBO Max er en ny dansk miniserie.

Vi er ude i thriller og drama genrerne, men det bliver ret grumt til tider. Der er otte afsnit, der hver varer omkring en halv time. Det er altså underholdning i snack-format. Læs vores Kamikaze miniserie-anmeldelse her!

KAMIKAZE er en ny dansk HBO Max miniserie. Den handler (meget kort sagt) om en 18-årig pige fra den nordsjællandske overklasse, der mister sine forældre og storebror i et flystyrt. Familien har været tæt, og tabet tager meget hårdt på den unge Julie.

Så hårdt, at hun begiver sig ud mod afgrunden. Hun vil dog ikke “bare” begå selvmord ved egen hånd. I stedet opsøger hun faren alle steder, hun kan finde den. Serien starter faktisk med et flystyrt. Nej, ikke dét flystyrt, hvor Julies familie omkommer.

I stedet er det en karseklippet Julie, der har fået en fin ansigtstatovering (“pancake sirup” over venstre øjenbryn), der styrter ned i en ørken alene. Der, fra ørkenen, hvor Julie (meget mod planen) overlever flystyrtet, får vi historien om, hvordan hun er endt dér.

Prøv HBO gratis i 0,5-2 måneder

Seneste tilbud tilbage til: Betal i 10 måneder og få to måneder gratis. Hvilket giver en rabat på 2 måneder gratis.

The Walking Dead

Finder du på nogen måde horror og drama interessant kan The Walking Dead på det varmeste anbefales. Serien er ganske enkelt en af de bedste og mest spændende serier når det kommer til zombier og post-apokalyptiske scenarier.

Seriens omdrejningspunkt er sheriffen Rick Grimes der vågner af en koma og finder hele verdenen domineret af kødædende zombier. Han finder så efterfølgende sin familie og gør alt hvad der er i hans magt for at sikre deres overlevelse, men intet er helligt når hele samfundssystemet er brudt sammen.

Dette lyder som udgangspunkt måske ikke specielt originalt, men seriens omdrejningspunkt er karakterernes kamp for overlevelse og det er her der bliver rigtig interessant.

Kampen for overlevelse og for at bevare sig selv som menneske

  Alle bliver sat på prøve for hvor langt er de villige til at går for at overleve. Kan ekstreme situationer gøre ellers fredelige mennesker ondskabsfulde og er det muligt at gøre det rigtige når hele verden er i kaos?

Seriens fokus er på de mindre grupper af mennesker der hver især prøver at overleve. Dette leder til en masser spidsfindige situationer hvor de fleste kæmper for deres egen personlige agenda. Men i bund og grund kæmper alle for det samme – ganske enkelt at overleve den post-apokalyptiske verden der er domineret af zombier.

STATION ELEVEN på HBO Max er en ny sci-fi miniserie med 10 afsnit og et skønt cast.

STATION ELEVEN er baseret på bestselleren af Emily St. John Mandel. Kender du til bogen, skal du dog forvente en del ændringer i denne adaption. Læs vores Station Eleven serie-anmeldelse her!

STATION ELEVEN er en ny HBO Max miniserie, der er baseret på en roman af Emily St. John Mandel. Genren er sci-fi, men det hænger mest sammen med, at dele af plottet udspiller sig i fremtiden. Eller rettere, fremtiden er nutid i denne verden, og alt andet ser vi i flashbacks.

Station Eleven på HBO Max er en post-apokalyptisk saga, der udspiller sig over ret mange tidslinjer. I serien får vi historier fra dem, der har overlevet en dødelig influenza og forsøger at genopbygge verden. Alene castet er nok det, der også sikrer, at mange vil give miniserien en chance.

PLOT: Miniserien STATION ELEVEN er en postapokalyptisk saga, der spænder over flere tidslinjer. Den fortæller om de overlevende fra en ødelæggende influenza, mens de forsøger at genopbygge og genskabe verden på ny samtidig med, at de holder fast i det bedste af det, der er gået tabt.

FAKTA

Serieskaber: Patrick Somerville
Medvirkende: Mackenzie Davis, Himesh Patel, Daniel Zovatto, Danielle Deadwyler, Gael Garcia Bernal, Nabhaan Rizwan

HBO Max is the premium streaming platform that bundles together all of HBO with even more of your favorite movies and TV shows from Warner Bros., New Line, DC, CNN, TNT, TBS, truTV, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth, Looney Tunes, and much more. Enjoy all of this, plus an exciting lineup of new original programming with Max Originals, all in one place!