Alt om Viaplay, priser gratis-måned.dk – Prøv Viaplay gratis 0,5 måneder

Vil du have VIAPLAY gratis ?

Tilbud: Prøv Viaplay Gratis, Prøv nu 0,5 måneder

www.viaplay.se/

Ifølge Viaplay selv er Norden den førende streaming service til serier, film, sport og børns indhold

Hos Viaplay får du:  (film, sport)

 • Se online. På mobilen og din tablet. Du kan gemme det, du vil se offline. Så kan du se det, når der ikke er noget internet!
 • Se i hele EU. På mobil, computer, tablet eller Smart-Tv. Hvordan du vil og når det passer dig. I hele EU.
 • Afslut når du vil. Hos os får du fuld fleksibilitet. Du kan opsige Viaplay når som helst.
 • Viaplay Sport ( Pris fr 309 kr/md)
 • Viaplay Total ( Pris fr 339 kr/md)

Du kan tilbyde 14 dage gratis prøveperiode.

Er Viaplay Sport gratis?

Viaplay er en af ​​de streamingtjenester, der har de største sportsrettigheder i Danmark. Du kan se blandt andet Champions League, Premier League, Formel 1 og NHL. Du kan også se UFC, MMS og andre kampsportbegivenheder. Hvis du vil streame sport, skal du dog betale for den dyrere pakke, da den ikke er inkluderet i standardpakken. De fire tilbudte pakker er Viafree, Viaplay, Viaplay Sport og nu også Viaplay Total. Hvis du er kunde hos viasat, tilbydes du også at kunne se Viaplay Sport gratis ved at abonnere på et viasat Sport-abonnement. For viaplay Sport skal du abonnere i mindst en måned for at se sporten. Det gratis tilbud gælder kun for nye kunder til Viafree og Viaplay Standard.

Om Viaplay

Viaplay er Nordens førende leverandør af digital underholdning til serier, film, sport og børns indhold. Viaplay bringer dig sammen med din yndlingsunderholdning, uanset hvor du er.

Viaplay tilbyder streaming af film, serier, tv og sport

Viaplay blev lanceret i 2011 og er i dag en del af Nordic Entertainment Group AB (NENT Group), som uden sammenligning er den største udbyder af underholdning via streaming og TV. Der leveres hver dag sublimt indhold inden for TV, Film, Serier og Sport til millioner af mennesker. NENT Group ejer blandt andet en lang række tv-kanaler, herunder TV3, TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX.

Viaplay er en streamingtjeneste, som har fokus på film, serier, sport, børneunderholdning og reality tv. Her kan du via et månedligt abonnement få adgang til tusindvis af film, serier, sport og tv-programmer til en lav månedspris og ofte kan du prøve en af deres streamingpakker helt gratis i et introduktionstilbud.

Viaplay har historisk ofte benyttet sig af gratis prøveperioder, da det er en god måde at lokke nye abonnenter til samt godt for brugerne, da der så er mulighed for helt gratis at se tjenesten an. Mange konkurrenter på markedet for streaming benytter sig også af tilbud om gratis prøveadgange på deres abonnementer.

Du kan opdage og opleve hele sæsoner af serien, markedets største udvalg af nye store film og live-sportsbegivenheder i verdensklasse som engelsk Premier League, UEFA Champions League, NHL og Formel 1. Viaplay er tilgængelig på internettet, iOS og Android-enheder, Smart TV , Viasat Set-Top Boxes, Xbox 360, Xbox One, PlayStation®3 og PlayStation®4.
Viaplay AB er en del af MTG AB (Modern Times Group), som er en international underholdningsgruppe, hvis forretning omfatter seks kontinenter og omfatter tv-kanaler, indholds produktion og distribution, online-tjenester, radiokanaler, multikanalnetværk (MCN) og esport.

Hvad koster Viaplay Sport? Find Viaplay priser

Info. Viaplay Pris 109 kr/md, Viaplay Sport pris 309 kr/md, Viaplay Total pris 339-439 kr/md

Gratis prøveperiode på Viaplay

Se kvit og frit i 2 uger med Viaplay-pakken!

Du kan straks og ubegrænset se tv-serier og film, ved at streame over internettet til dit tv, mobile enhed, spilkonsol eller PC/Mac. Hvis du vil fortsætte med at bruge Viaplay efter prøveperioden, behøver du ikke gøre noget. Dit abonnement fortsætter lige så længe du vil! Viaplay-abonnementet betales 30 dage forud, og du kan når som helst opsige abonnementet.

Vil du opsige din Viaplay-pakke, gør du dette let under Kontooversigt -> Håndter Pakke når du er logget ind på Viaplay’s hjemmeside. 

“De bedste sportsrettigheder. Live!”

Viaplay har det største udvalg af sport af alle streamingtjenester i Norden.

Fodbold

Premier League Championship

mere fodbold

UEFA Champions League Bundesliga Ligue 1 Scottish Premiership Belgian First Division A og meget mere

viaplay Golf

Europatouren LPGA-touren Ryder Cup WGC 8 majors

viaplay Motor

Formel 1® Moto GP Nascar Speedway GP

Fler sporter

NHL KHL Major League Baseball ATP 1000 NFL Euro League Basket EHF Champions League IHF World Handball Championship EHF European Handball Championship UFC Boxning  

Viaplay Film & Serier + 12 tv-kanaler gratis i 14 dage

Her får du gratis adgang til alt det fra Film & Serier-pakken plus 12 populære tv-kanaler, DR1, DR2, TV2, TV3, TV3 Puls, DR Ramasjang, Paramount Network, Viasat Film Hits, Viasat Film Family, Viasat Film Action, Viasat Premiere og Viasat Series.
Du kan bestille denne pakke gratis i 2 uger, hvor du har fuld adgang til alt indhold i pakken.

Viaplay Total (Film & Serier + 16 tv-kanaler)

Alt indholdet fra den ovennævnte pakke plus tv-kanalerne TV3+, 3MAX, TV3 Sport 1 og Viasat Golf samt adgang til en lang række sportsbegivenheder direkte i appen.

Viaplay Sport (Serier, Sport og Fighting)

I denne pakke er der primært fokus på sport, da du får adgang til alt on demand sport i appen inkl. Fighting (boksning og MMA). Udover det er der adgang til hele Viaplays serieunivers. Vær opmærksom på at der vil være en pris forbundet med PPV-kampe.

Tv-kanaler hos Viaplay

Du kan få adgang til en række tv-kanaler gennem Viaplay. Antallet af kanaler afhænger af hvilken pakke du bestiller.Bestiller du Film & Serie pakken, så får du 12 kanaler med. Bestiller du Viaplay Total pakken får du 16 kanaler med.

TV-kanalerne er:

 • DR1
 • DR2
 • DR Ramasjang
 • TV2
 • TV3 HD
 • TV3 Puls
 • Viasat Series HD
 • Viasat Film Action
 • Viasat Film Family
 • Viasat Film Hits
 • Viasat Film Premiere
 • Paramount Network
 • TV3 MAX (kun i Total-pakken)
 • TV3+ (kun i Total-pakken
 • Viasat Golf HD (kun i Total-pakken)
 • TV3 Sport (kun i Total-pakken)

Tv-kanalerne kan du se direkte i appen eller via en browser på en PC. Du kan også caste Viaplay-appen op på dit tv enten via Chromecast eller Apple TV.

Vær opmærksom på at du kan få gratis adgang til kanalerne via tilbuddet på Viaplay Film & Serier + TV pakken. Det er gratis i de første 2 uger.

Offline adgang til Viaplay og Viaplay i udland

Viaplay giver dig muligheden for at downloade en lang række af filmene og serierne, der er tilgængelige i dit abonnement, så ledes at du kan se dem selvom din smartphone eller tablet er uden internetforbindelse.
For at se hvilke film og serier der kan downloades til offline-brug, så kan du under ’Konto’ i appen aktivere et ’Offline-filter’. Derefter vises kun det indhold, som er muligt at downloade. Alt downloadet indhold vil være tilgængeligt på din enhed i 30 dage fra den dag, du har downloadet det.

Ovenstående er aktuelt for dig der evt. pendler meget på strækninger med ustabilt internet eller hvis du skal ud at rejse og måske ikke har gratis wifi på rejsedestination eller fri data i udlandet. Hvis du ikke har fri data i dit mobilabonnement, så anbefaler vi at du udelukkende downloader, når du er tilsluttet wifi.

Alt downloadet indhold placeres i ’Offline’-sektionen i appen. Vær opmærksom på at downloadede film og serier fylder en del på din lagerenhed. En film vil typisk optage 2-3 GB data og et afsnit fra en serie mellem 700 MB data og 2 GB data alt efter længden af afsnittet. Har du gratis adgang til hurtigt internet i udlandet, så kan du bruge Viaplay i den danske version, som du kender den herhjemmefra.

Offline-funktionen er også tilgængelig i den gratis prøveperiode og er brugbar så længe at dit gratisabonnement er aktivt.

Antal samtidige brugere og enheder på Viaplay

En konto hos Viaplay er personlig, hvilket betyder at det som udgangspunkt er meningen, at det kun er dig selv, der benytter dig login. Du har dog imidlertid mulighed for at afspille 2 forskellige streams samtidigt, hvilket reelt set betyder, at en anden person gratis kan se Viaplay via dit login samtidigt. Men logger en 3. person på, så vil vedkommende få besked om at grænsen er nået.

Grunden til at Viaplay ikke kun har 1 samtidig bruger begrænsning, er selvfølgelig at Viaplay godt er klar over, at der kan være behov for at flere i familien ser Viaplay samtidigt, men forskelligt indhold. Så Viaplay tillader altså helt gratis en ekstra samtidig stream, så f.eks. din bedre halvdel eller dine børn kan se indhold samtidigt.

Reglen om samtidige brugere er også gældende for gratis prøveperioder på Viaplay.

Hvilke enheder kan jeg benytte med Viaplay?

Du kan se Viaplay på rigtig mange forskellige typer enheder. Nedenstående er den senest opdaterede liste over kompatible enheder:

 • Computere: PC & Mac
 • Smartphones og tablet: Android og IOS
 • Smart-tv: LG, Samsung, Panasonic, Android TV og Philips Wewd TV
 • Spillekonsoller: Playstation 3 & 4 samt Xbox One
 • Mediespillere: Apple TV og Chromecast

For smartphones og tablets gælder at du skal downloade Viaplay appen fra enten AppStore eller Google Play.

Opsigelse af abonnement på Viaplay

Der er 2 måder hvorpå du kan opsige dit abonnement på Viaplay. Enten kan du opsige det direkte på Viaplay’s hjemmeside eller også kan du opsige dit abonnement via dit Apple ID i indstillingerne på din smartphone eller tablet. Sidstnævnte mulighed er kun hvis du også har bestilt Viaplay via iTunes.

Når du skal opsige på Viaplay’s hjemmeside, så skal du gøre følgende:

 1. Login på hjemmesiden med dine brugeroplysninger
 2. Vælg ’Kontooversigt’ og derefter ’Håndter pakken’
 3. Tryk på ’Opsig pakken’ og følg instrukserne

Når du har gennemført opsigelsesprocessen vil du modtage en mail med bekræftelse på din opsigelse.

Når du skal opsige via dit Apple ID på din smartphone eller tablet skal du gøre følgende:

 1. Gå til ’Indstillinger’ på din enhed
 2. Tryk på dit Apple ID/Navn
 3. Tryk på ”Apple ID
 4. Tryk ’Vis Apple ID’ og log ind
 5. Under Abonnementer kan du vælge Viaplay og opsige pakken

Ovenstående er også gældende for gratis prøveperioder, som skal opsiges på samme vis som normale abonnementer. Vær opmærksom på at du i princippet kan opsige dit gratisabonnement samme dag som du bestiller det og så stadig have gratis adgang i hele prøveperioden.

Prøv viaplay gratis 1 måned

Tidligere har Viaplay været tilbudt “Prøv viaplay gratis 1 måned” og Viaplay gratis i 3 måneder. Til lejligheden tilbyder de kun 2 uger, men så snart vi får information om 1,3 eller 6 måneder, giver vi det en anbefaling på hjemmesiden.