Alt om Viaplay pris, sport, gratis-måned.dk – Prøv Viaplay gratis 0,5 måneder

Vil du have VIAPLAY gratis ?

Tilbud: Prøv Viaplay Gratis, Prøv nu 0,5 måneder

www.viaplay.se/

Ifølge Viaplay selv er Norden den førende streaming service til serier, film, sport og børns indhold

Viaplay Pris, Hos Viaplay får du:  (film, sport)

 • Se online. På mobilen og din tablet. Du kan gemme det, du vil se offline. Så kan du se det, når der ikke er noget internet!
 • Se i hele EU. På mobil, computer, tablet eller Smart-Tv. Hvordan du vil og når det passer dig. I hele EU.
 • Afslut når du vil. Hos os får du fuld fleksibilitet. Du kan opsige Viaplay når som helst.
 • Viaplay Sport Pris ( Pris fr 309 kr/md)
 • Viaplay Total Pris ( Pris fr 339 kr/md)

Du kan tilbyde 14 dage gratis prøveperiode.

Er Viaplay Sport gratis?

Viaplay er en af ​​de streamingtjenester, der har de største sportsrettigheder i Danmark. Du kan se blandt andet Champions League, Premier League, Formel 1 og NHL. Du kan også se UFC, MMS og andre kampsportbegivenheder. Hvis du vil streame sport, skal du dog betale for den dyrere pakke, da den ikke er inkluderet i standardpakken. De fire tilbudte pakker er Viafree, Viaplay, Viaplay Sport og nu også Viaplay Total. Hvis du er kunde hos viasat, tilbydes du også at kunne se Viaplay Sport gratis ved at abonnere på et viasat Sport-abonnement. For viaplay Sport skal du abonnere i mindst en måned for at se sporten. Det gratis tilbud gælder kun for nye kunder til Viafree og Viaplay Standard.

Viaplay Rabatkode / Værdikode

Du har ikke brug for en rabatkode eller værdikode for at drage fordel af tilbuddet “Viaplay-rabatkode”. For at drage fordel af rabatkoden på bookbeat behøver du kun klikke på vores kampagnelinks med forskellige tilbud. Viaplays rabatkode aktiveres automatisk, og du kan begynde at lytte til din yndlingslydbog med det samme. Du behøver ikke at indtaste Viaplay værdikode eller rabatkode for dette tilbud:

Andre rabatkoder, som Viaplay tilbyder, kan nemlig kun skaffes gennem et af deres samarbejder med andre virksomheder.

Det kan for eksempel være Google Chomecast, Cirkle K, Telia eller Telenor, hvor du med nogle af deres abonnementer, også får adgang til en række streamingtjenester inden for film, serier, sport, musik, lydbøger og mere. Typisk er det til en ganske favorabel pris, eller i form af et ekstra godt introduktionstilbud. Dermed kan du få en Viaplay rabatkode, der giver dig alt mellem 3, 6 og 12 måneders gratis medlemskab, hvilket man ikke kan klage over.

TV-programmer på Viaplay

Da Viaplay er en del af koncernen der også ejer TV-kanalerne TV 3 mm. har de også rettighederne til at vise alle de programmer der bliver produceret til TV 3. Det betyder du kan se populære TV og Reality-programmer på Viaplay uden reklamer. Du kan endda se Paradise Hotel og Robinson mm. helt gratis på Viaplay ved at benytte dig af prøveperioden på 14 dage.

Golf, fodboldligaer i Europa, motorsport, kampsport, tennis, NFL

Som nævnt er Viaplay sport meget mere end film, serier og TV-programmer. De har også en stor mængde sportsrettigheder til blandt andet de største fodboldligaer i Europa, motorsport, kampsport, tennis, NFL, golf og meget mere. Du kan live streame alle sportsevent fra de ligaer de har sportsrettigheder til eller du kan vælge at se dem on-demand hvis du ikke kan nå at se det live. Der er desværre ingen gratis prøveperiode på Viaplays sportsabonnement, men du kan købe adgang til det når du har lyst. Abonnementet løber en måned ad gangen og der er ingen binding.

Viaplay for børn

Børn benytter i højere grad deres tablet og telefon til underholdning. Viaplay har derfor også valgt at fokusere på indhold til børn. Hos Viaplay kan man streame et hav af børnefilm og børneserier, og meget af det er noget af det aller nyeste der er lavet til børn. Viaplay er nok den bedste streamingtjeneste ligenu hvis man kun sammenligner indhold til børn.

Viaplay priser

Viaplay har i alt 4 abonnementer du kan vælge imellem. De giver alle adgang til noget forskelligt og er lavet så du ikke føler du betaler for mere end højst nødvendigt. De 4 abonnementer du kan vælge imellem står herunder sammen med priserne på dem.

 • Viaplay Film og Serier – 99 kr./md.
 • Viaplay Sport – 309 kr./md.
 • Viaplay Total – 339 kr./md.
 • Viaplay Fighting – 199 kr./md.

Om Viaplay

Viaplay er Nordens førende leverandør af digital underholdning til serier, film, sport og børns indhold. Viaplay bringer dig sammen med din yndlingsunderholdning, uanset hvor du er.

Opmærksomhed: Viaplay er en streamingtjeneste, der giver brugerne mulighed for at se live og on-demand sport, tv-serier og film.

Interesse: Den bedste måde at opleve alt, hvad den har i vente for dig, er med en uafbrudt stream. Derfor tilbyder vi en gratis prøveversion af vores tjeneste – så du kan prøve den, før du køber den.

Ønsker: Vores udvalg af tv-serier, film og sport er uovertruffen. Du vil ikke finde en bedre streamingtjeneste derude. Og med vores gratis prøveperiode kan du udforske alt det, vi har at tilbyde, uden at bruge en krone.

Handling: Tilmeld dig din gratis prøveperiode i dag!

Hvad koster Viaplay Sport? Find Viaplay priser

Info. Viaplay Pris 109 kr/md, Viaplay Sport pris 309 kr/md, Viaplay Total pris 339-439 kr/md

Gratis prøveperiode på Viaplay

Se kvit og frit i 2 uger med Viaplay-pakken!

Du kan straks og ubegrænset se tv-serier og film, ved at streame over internettet til dit tv, mobile enhed, spilkonsol eller PC/Mac. Hvis du vil fortsætte med at bruge Viaplay efter prøveperioden, behøver du ikke gøre noget. Dit abonnement fortsætter lige så længe du vil! Viaplay-abonnementet betales 30 dage forud, og du kan når som helst opsige abonnementet.

Vil du opsige din Viaplay-pakke, gør du dette let under Kontooversigt -> Håndter Pakke når du er logget ind på Viaplay’s hjemmeside. 

“De bedste sportsrettigheder. Live!”

Viaplay har det største udvalg af sport af alle streamingtjenester i Norden.

Fodbold

Premier League Championship

mere fodbold

UEFA Champions League Bundesliga Ligue 1 Scottish Premiership Belgian First Division A og meget mere

viaplay Golf

Europatouren LPGA-touren Ryder Cup WGC 8 majors

viaplay Motor

Formel 1® Moto GP Nascar Speedway GP

Fler sporter

NHL KHL Major League Baseball ATP 1000 NFL Euro League Basket EHF Champions League IHF World Handball Championship EHF European Handball Championship UFC Boxning  

Lej en film i Viaplay store

Viaplay har for lanceret en tjeneste, hvor du kan leje de nyeste filme på markedet! Lej og streame filme online med Viaplay. I Viaplay Store finder du filme, der ikke er en del af det normale sortiment på Viaplay, både når det kommer til nye filme, der for nylig har været i biografen, og velkendte klassikere. Du kan nemt leje en film og se så meget som du ønsker inden 48 timer! Hvis du allerede har en konto hos Viaplay er det ganske nemt at leje en film på nettet – og prisen på filmen er taget direkte fra det betalingskort, der du allerede registreret i begyndelsen.


Tv-kanaler hos Viaplay

Hvordan afmelder man?

Er du ikke tilfreds med dit Viaplay abonnement? Eller får du det bare ikke brugt? Ligegyldig, hvilken årsag du har til at ville opsige dit Viaplay abonnement, så kan du hurtigt og nemt afmelde din konto, og dermed slippe for den månedlige betaling.

 1. Login på den Viaplay konto, som du ønsker at opsige
 2. Klik på dit profilnavn i øverste højre hjørne
 3. Vælg Kontooversigt i menuen
 4. Klik Opsig pakken, som du finder under Pakke
 5. Gennemfør alle de trin, som du bliver ført igennem
 6. Tjek din e-mail for en bekræftelse på din opsigelse

Prøv viaplay gratis 1 måned

Tidligere har Viaplay været tilbudt “Prøv viaplay gratis 1 måned” og Viaplay gratis i 3 måneder. Til lejligheden tilbyder de kun 2 uger, men så snart vi får information om 1,3 eller 6 måneder, giver vi det en anbefaling på hjemmesiden.