Bookbeat rabatkode, prøve gratis 45 dage på lydbøger og e-bøger i abonnement

Bookbeat gratis prøveperiode på ny lydbogstjeneste

Bookbeat gratis prøve på lydbøger og e-bøger i abonnementHer på siden kan du læse mere om Bookbeat samt bestille en gratis prøveperiode på tjenesten.

Prøve Bookbeat gratis 45 dage

Bookbeat er en af Denmarks største lydbogservices og lader dig som kunde lytte til ubegrænsede lydbøger til en fast pris fra 79 Kr / måned. Virksomheden blev grundlagt i 2015, i Sverige og kom til Danmark 2019. Tjenesten ejes af bogudgiveren Bonnier Books, som er en af ​​Europas førende udgivere, hvilket tydeligt kan ses, da appen hurtigt tiltrak mange brugere med det velkendte brand bag sig. “Find muligheder for gode bøger” er Bookbeats løfte til brugerne, og de ønsker at opnå dette ved altid at kunne tilbyde gode historier med et tryk på en knap.

For dem af jer, der ønsker det bredeste udvalg af lyd- og e-bøger samt en brugervenlig app, er Bookbeat det oplagte valg. Lige nu kan du også prøve tjenesten gratis i 30-45 dage uden nogen låseperiode.

Bookbeat Rabatkode / Værdikode

Du har ikke brug for en rabatkode eller værdikode for at drage fordel af tilbuddet “Bookbeat-rabatkode”. For at drage fordel af rabatkoden på bookbeat behøver du kun klikke på vores kampagnelinks med forskellige tilbud. Bokkbeats rabatkode aktiveres automatisk, og du kan begynde at lytte til din yndlingslydbog med det samme. Du behøver ikke at indtaste bookbeat værdikode eller rabatkode for dette tilbud:

Bookbeat-pris / priser

Grundlæggende – koster 79 Kr / måned og giver brugerne 20 timers streaming hver måned. Basic er et godt valg for dem, der ikke lytter så meget hver måned, da det har en lav månedlig pris og giver brugerne mulighed for at streame omkring 2,5 gennemsnitlige lydbøger hver måned.
Standard – koster SEK 109 kr / måned og giver brugerne 100 timers streaming hver måned. At komme over 100 timer er sjældent, hvilket gør standardabonnementet til et godt valg for de fleste brugere.
Premium – koster SEK 149 kr / måned og giver ubegrænset streaming. For dem af jer, der lytter så meget, at du har brug for mere end 100 timer hver måned, er Bokus Play Premium-abonnement et godt alternativ, da det koster SEK 139 / måned og giver ubegrænset streaming.
Bookbeat-priserne varierer således afhængigt af hvor meget du vil lytte. Prøv det laveste og se om du har brug for at opgradere dit “Bookbeat-abonnement” over tid.

Med en familiekonto kan op til fem personer dele samme BookBeat-konto. For hver profil du tilføjer, betaler du kun 49 kr. ekstra om måneden. Du kommer nemt i gang ved at registrere dig på bookbeat’s hjemmeside, og efterfølgende kan du tilføje yderligere profiler, hvis du ønsker det. Derefter downloader du BookBeat-appen til din mobil eller tablet, og så kan du begynde at lytte. Du kan når som helst opsige dit abonnement.

LAV PRIS

Lyt og læs for kun 79 kr./md..

MERE END 200.000 BØGER

Vælg frit blandt alle vores lydbøger og e-bøger. Hos os finder du selvfølgelig bøger på både dansk og engelsk.

INGEN BINDINGSPERIODE

Synes du ikke, at BookBeat passer til dig? Det er helt okay, du kan når som helst opsige dit abonnement.

De bedste bøger lige nu!

Bookbeat anbefaler – vælg blandt romaner, krimier, børnebøger, biografier, feelgood eller dine personlige bogtips, som du finder i appen.

Bookbeat gavekort

Bookbeats gavekort er en fantastisk gave til en, der kan lide at læse og lytte til bøger. Appens enkle layout gør det til et godt valg for de lidt mindre teknologisk kyndige brugere, men fungerer også godt for den erfarne lydbogslytter. Når du har købt et gavekort, kan du enten udskrive det og give det til modtageren eller sende det via e-mail. Modtageren indløser derefter koden på gavekortet direkte på Bookbeats hjemmeside. Hvis modtageren ikke har en Bookbeat-konto, er der ingen problemer, konti kan oprettes med kun gavekort uden behov for et kreditkort. Uanset om du betaler for Bookbeats service med et kreditkort eller gavekort, får du ubegrænset lytning og læsning i appen.

Den nemmeste måde at købe gavekort på er direkte fra Bookbeats hjemmeside, og der er tre forskellige gavekort at vælge imellem (alle giver Bookbeat Premium):

1 måned – 149 DKK

3 måneder – 447 DDK

6 måneder – 894 DDK

Afslut Bookbeat?

Hvordan afmelder du dit Bookbeat-abonnement? Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Besøg bookbeat.se/logga-in og log ind på din kontoside på nettet. Under abonnementsiden finder du “Afmeld”.

Du kan også få adgang til kontosiden via appen. Vælg derefter Profil på menulinjen> vælg “Kontooplysninger”. På kontosiden skal du vælge “Abonnement” og derefter klikke på linket “Afmeld”.

Hvis du er i den gratis prøveperiode, mister du adgangen til BookBeat med det samme og kan ikke fortsætte med at lytte eller læse i appen. Hvis du har betalt, kan du fortsætte med at bruge BookBeat, indtil den forudbetalte periode slutter.

Når du vil starte abonnementet igen, skal du logge ind på den samme side og trykke på “Aktiver abonnement