Nye film og serier på Disney+ i januar 2022

Eternals (2021) Premiere på Disney+ den 12. januar 2022 

Marvel Studios’ Eternals følger en gruppe oldgamle helte fra det ydre rum, som har beskyttet Jorden siden menneskehedens oprindelse. Da de monstrøse skabninger, devianterne, som var formodet uddøde, på mystisk vis vender tilbage, er De Evige nødt til igen at finde sammen for at beskytte menneskeheden endnu engang.

Big Sky sæson 2 (2021)

Premiere på Disney+ den 5. januar (ugentligt afsnit)

Da privatdetektiverne Cassie Dewell og Jenny Hoyt genforenes for at efterforske et bilvrag udenfor Helena, Montana, opdager de hurtigt, at sagen ikke er så lige til, som den ser ud til at være. Efterhånden som de opklarer mysteriet ved ulykken, ramler de sammen med en flok intetanende teenagere, en flirtende person fra Jennys fortid og en ondskabsfuld outsider, fast besluttet på at finde svar.

Disney plus tilbud (bedste pris og få 2 måneders gratis 16 % rabat)

Gå ikke glip af en af ​​de mest streamede film på disney plus

Avengers: Endgame

Ikke alene er dette den mest succesrige film (målt i dollars og cents) i historien, den er også kulminationen på alt, hvad Marvel Studios startede med udgivelsen af ​​”Iron Man” i 2008 (se nedenfor). Det har aldrig været et lignende fænomen, og helt ærligt kommer der nok heller ikke noget lignende i den nærmeste fremtid – eller måske nogensinde. Det hele tager dog tre timer at komme igennem, så sørg for at have sat DDK tid af.

Det har taget 11 år og over 20 film at nå hertil, og at vi ville ende her, har ingen kunne forestille sig før. Uanset om du kan lide rammerne for superhelte-temaet, har denne film noget at give alle. Den tilbyder alle de følelsesmæssige tilstande, en film kan have. Her er drama, vold, humor og frem for alt følelser, der flyder over i én.

Rogue One: A Star Wars Story

Det er et bevis på Star Wars-universets enorme omfang, at en enkelt sætning kan blive til en hel film – og oven i købet en af ​​de bedste i dette univers indtil videre. I første afsnit af den legendariske gule tekst i Et nyt håb kan man læse om et vovet oprørskup med det formål at stjæle imperiets planer. Dette er historien, som Rogue One: A Star Wars Story fortæller. På trods af tidlige bekymringer omkring produktionen er dette blevet en suveræn film, der også byder på en af ​​Darth Vaders absolut bedste scener.

Gyserserie Helstrom er en ny serie, der kan ses på Star på Disney+ herhjemme. Selvom der desværre kun er én sæson, så er den helt bestemt seværdig. Det er tydeligt, når du har set første afsnit. Der er 10 afsnit i sæsonen, der oprindeligt udkom på Hulu i USA. Serien er dog også fra Marvel-universet, der som bekendt blev opkøbt af Disney. Derfor kan den nu endelig også ses i Danmark som del af Star-udvalget på Disney+

Serien følger de to søskende Daimon og Ana Helstrom, der er børn af en mystisk seriemorder. De har alle et mildest talt kompliceret forhold, men de er de eneste, der har evnerne til at få ryddet ud i nogle af menneskehedens værste eksemplarer.