HBO Nordic/ HBO MAX Værdikode & tilbud

HBO MAX: Seneste Nyt om Tjenesten, Nye Film og Serier & HBO Gratis Rabatkoder

Leder du efter rabatkoder, “gratis prøv” kampagnekoder eller tilbud fra HBO MAX? Du er kommet til det rette sted. Herunder finder du en samling af rabatkoder og tilbud til HBO Max, også kendt som “HBO Nordic.” For at bruge en rabatkode skal du klikke på “Vis Rabatkode.” Kopier derefter koden og indsæt den i indkøbskurven, når du handler. Hvis det er et tilbud, skal du klikke på “Gå til tilbud” for at drage øjeblikkelig fordel af tilbuddet på streamingtjenesten.

Opdag Seneste HBO Gratis Tilbud

Stream “House of the Dragon” på HBO i Denmark

Den nye prequel-serie til “Game of Thrones,” kendt som “House of the Dragon,” er snart her og vil sandsynligvis blive et samtaleemne blandt tv-seerne. Men hvor kan du finde denne serie? For det første skal vi vente på premieren, hvilket heldigvis kun er en lille uge væk. Det første afsnit vil blive frigivet på HBO Max den 22. august i Denmark og vil derefter følges af yderligere ni afsnit hver kommende mandag. Tidligere har “Game of Thrones” været tilgængelig på Cmore, men “House of the Dragon” vil i starten kun være tilgængelig på HBO Max, hvilket er forståeligt, da “Game of Thrones” er skabt af HBO Nordic. Hvis du vender tilbage til HBO i forbindelse med den nye prequel-serie, skal du huske at downloade den nye app, HBO MAX, som blev lanceret i Norden i 2021.

Hvad Vil “House of the Dragon” Handle Om?

Serien vil følge Paddy Considine i rollen som kong Viserys og Milly Alcock som prinsesse Rhaenyra Targaryen. Handlingen udspiller sig cirka 200 år før begivenhederne i “Game of Thrones,” i en tid hvor Targaryen-familien var mest magtfuld, i modsætning til “Game of Thrones”-perioden, hvor Daenerys var den sidste overlevende Targaryen (afhængigt af hvordan man tæller). I “House of the Dragon” er der så mange Targaryens og drager, at der begynder at opstå stridigheder inden for familien om tronen, efter at to konger har besat den i forskellige perioder med fred og konflikt.

Med HBO MAX kan du udforske og nyde alle sæsoner af de bedste tv-serier samt hundredevis af kvalitetsfilm.

Med HBO MAX kan du udforske og nyde alle sæsoner af de bedste tv-serier samt hundredevis af kvalitetsfilm. Mere end 3.500 episoder · Hundredevis af film · Se afsnit dagen efter USA

Med en 14-dages prøveperiode, en lav abonnementspris (på 109 DKK/md.) og de største og bedste titler som Game of Thrones, True Detective, Girls, Sex and the City, True Blood, The Wire, The Sopranos og mange andre, appellerer HBO Nordic til et stort publikum.

HBO MAX ejes af Time Warner gruppen og er en forkortelse af Home Box Office. HBO er en amerikansk betalings tv-kanal hvor du kan se alt fra biograffilm, diverse originalserier til deres egenproducerede serier. Nogle af de mest kendte serier HBO har produceret er; Game of Thones, Sex and the City, Oz, True Detective, Girls, The Sopranos, Six Feet Under, Rome, Curb Your Enthusiasm, Kammerater i krig, Entourage, True Blood, The Wire m.fl.

HBO blev grundlagt tilbage i 1965 af Charles Dolan, i starten var den kendt under navnet ”The Green Channel”, men skiftede navn i 1972 til HBO da Time Warner gruppen opkøbet den. I skrivende stund har kanalen næsten 36 millioner abonnementer og rangere som USA’s mest sete betalingskanal nogen sinde. HBO sender i mere end 150 lande og dækker omkring 114 millioner abonnenter verden over. I 2012 gik HBO ind på det nordiske marked med deres streamingtjeneste HBO Nordic.