CMore gratis pris, prøv at se film og serier – NU gratis periode!

CMore gratis: Ønsker du at få en måneds lang måned på Cmore gratis, “1 Gratis Måned” lige nu tilbyder du følgende, prøv det:

 

Undtagelsen – stream den stjernespækkede filmatisering af Christian Jungersens bestseller på C More.

 

Film og serier på C More

Er du til hæsblæsende action, storladent drama, brutal krimi eller tåretrillende komedier? Vi har et hav af forskellige cmore film– og seriekategorier på C More.

Nordic Noir

Der er noget specielt dystert over Skandinavien, som er perfekt som baggrund til krimier. C More har store successer som Broen 1 – 4, men også C More originals som Jægerne og Dirigenten!

Stream film, alle børnenes favoritter

På C More  “gratis måned” finder du børnefilm og serier, som hele familien kan grine med på. Fra serier for de helt små til spændende eventyr for de lidt ældre. Selvfølgelig med dansk tale. Stream på mobil, tablet eller TV. Ingen bindingstid, afslut når du vil!

“C More er en streamingstjeneste, der tilbyder de nyeste film, serier og børneprogrammer, som du frit kan vælge imellem præcis, hvornår du ønsker.”

Alt om Cmore gratis, pris

Få 14 dage gratis! herefter 99,-/md.
 
 • Film og serier
 • Holdernes indhold
 • C More Golf (kräver premium pake med Cmore sverige)
 • C More SHL, Hokey (kræver premium pakke med Cmore Sverige)
 • Ingen bindende tid, ingen opsigelsesperiode
 • C More Premium 

Med C More får du adgang til en spændende verden af film og serier

 • Nye film hver uge
 • Film og serier du ikke ser andre steder
 • Krimiserier i verdensklasse
 • Alle børnenes favoritter

Film, serier og tv-kanaler på alle dine skærme |

C More Så det virker Du kan se C More på alle dine skærmeData Opret en konto på cmore.se, log ind og kig på din computer.

Surf tablet og mobile

Svar vores app i App Store eller Google Play og se C Mere når du vil. Samsung Smart -TV

Du finder vores app i Samsung Smart Hub.“C More er en streamingstjeneste, der tilbyder de nyeste film, serier og børneprogrammer, som du frit kan vælge imellem præcis, hvornår du ønsker. Stream film på smart tv och Google chromcast.

Prøv C More gratis i 14 dage

C More har prøvet at lave om i deres model, så nu tilbyder de 14 dages gratis C More.

Få 14 dages gratis C More her.

Hvis du allerede har en konto hos C More Play kan du ikke få 1 gratis måned igen. For at se hvordan du ellers kan få gratis C More Play, så vend tilbage til siden ‘Gratis C More Play’. Der er ingen binding ved at tilmelde sig den gratis prøveperiode, men abonnementet fortsætter automatisk når den første måned er gået. Ønsker du ikke at fortsætte abonnementet til 99 kr./md. skal du blot afmelde dig inden din gratis periode er udløbet.

Hvis du ønsker at streame live sport på C More Play, så har du også muligheden for dette. Det er dog kun live golf du kan streame, og det er ikke en del af den gratis prøveperiode. Hvis du ønsker at få adgang til live golf skal du betale for et af C More Plays andre abonnementer, som der ikke er en gratis prøveperiode på. Hvis du vil streame golf skal du købe et af følgende abonnementer:

 • C More Golf – 79 kr./md.
 • C More Golf + Film – 149 kr./md.

God fornøjelse med din gratis streaming periode hos C More Play.

Gratis C More Play

Vil du gerne se gratis TV online, så er du kommet til det helt rigtig sted. Her på siden får du et overblik over at steder du kan se dansk og udenlandsk TV online helt gratis og lovligt.

 • Telia TV gratis i 30 dage
 • DR TV gratis

Gratis TV online

Almindeligt flow TV er ved at uddø og TV og begydt at rykke online. For at introducere folk til TV online, prøver mange af udbyderne at lokke med gratis TV online i en periode. Der findes også steder på nettet hvor du kan se gratis TV 100% lovligt. Det er fx DR TV hvor du har mulighed for at se hele arkivet af programmer og se alle DR-kanalerne live gratis lige når du vil. De fleste udbydere, tilbyder også at du kan streame dit TV online igennem en app, så du kan se det overalt hvor du befinder dig.

Gratis TV-kanaler

Mange streamingtjenester tilbyder gratis prøveperioder på deres TV-arkiver, men det er ikke alle der tilbyder det på live TV. Men du kan fx prøve Telia TV eller se DR TV helt gratis. Derudover er der mulighed for at få gratis TV 2 Play den fulde pakke, hvor du får adgang til live streaming af alle TV 2’s TV-kanaler. Du skal dog huske, at hvis du ikke ønsker at forsætte din prøveperiode, så skal du afmelde inden du begynder at betale.

Danske TV-kanaler

Der findes ikke vildt mange danse TV-kanaler i forhold til andre nationers udvalg af nationale TV-kanaler. I Danmark har vi 4 selskaber der sender dansk producerede TV-programmer og live udsendelser. De 4 selskaber er Discovery Networks, Viasat, DR og TV 2. Tilsammen råder de over 18 danske TV-kanaler.

Udenlandske TV-kanaler

De fleste TV udbydere i Danmark tilbyder flere forskellige pakker med TV-kanaler. I disse pakker er der altid både et udvalg af danske og udenlandske kanaler. De mest populære udenlandske kanaler i Danmark er Eurosport, Dicovery Channel, National Geographic, Comedy Central mf.

Gratis Telia TV

Telia har for nylig lavet en del om på deres produkter og tilbyder nu en af deres TV-pakker helt gratis i 30 dage. Den giver adgang til 12 danske og udenlandske TV-kanaler, som du kan streame live på nettet.

Gratis DR TV

DR er noget vi allesammen betaler til igennem licens, derfor tilhører indholdet også alle. Du kan derfor bare gå ind på dr.dk/tv og se hele DR’s TV arkiv gratis uden at tilmelde dig eller noget.Vil du gerne se gratis TV online, så er du kommet til det helt rigtig sted. Her på siden får du et overblik over at steder du kan se dansk og udenlandsk TV online helt gratis og lovligt.

 • Telia TV gratis i 30 dage
 • DR TV gratis

Younger: