Viplay Gratis rabatkode

Sådan får du gratis Viaplay -Viplay Gratis

Gratis Viaplay

Streamingtjenesterne blomstrer op over alt, og det kan efterhånden være svært at holde overblikket over dem alle sammen. En der er med i den absolutte top – både hvad angår indhold og muligheder – og som har været det fra starten er Viaplay.

Her får du guiden til, at komme i gang med Viaplay – ganske gratis!

Kom i gang med Viaplay med det samme

Få 30 dages gratis Viaplay.

→ KLIK HER FOR AT FÅ GRATIS VIAPLAY ←

Når du opretter en gratis konto hos Viaplay er det helt uden forpligtelser. Du kan altså se Viaplay i hele 30 dage uden du skal betale noget som helst, og uden at du binder dig til noget fremtidigt abonnement.

De 30 dages gratis Viaplay gælder oprettelse af Viaplay, och Viaplay sport.

Dette indhold får du med Viaplay & Viaplay Sport

På Viaplay finder du massevis af godt indhold. Masser af gode TV serier, en perlerække af fantastiske film samt et bibliotek af gode film og serier for børn. Der er selvfølgelig også masser reality såsom Robinson Ekspeditionen, Paradise Hotel, Divaer i junglen og meget meget mere.

Der er desuden mulighed for at tilkøbe Viaplay Sport, hvor du får det bedste inden for fodbold, motorsport og en lang række andre sportsgrene serveret lige hjemme i stuen.

Dette får du i Viaplay Gratis

I denne pakke får du masser af gode film og Viaplay serier. Pakken er spækket med indhold, og der til masser og masser af timers god underholdning på sofaen.

Har du børn så indholder den og massevis af godt indhold til dem. – og faktisk så har børnene deres helt egen sektion på Viaplay, så de let og enkelt kan se, hvad der er for dem.

 • Tusindvis af film – både helt nye og klassikere
 • Amerikanske topserier – nye afsnit og serier, hver uge
 • Realityprogrammer – alt hvad du kender fra TV3, TV3+ m.fl.
 • Danske TV-serier
 • Dokumentarer
 • Børnefilm på dansk – blandt andet masser af både nye og klassiske film fra Disney
 • Stort udvalg af film i HD-kvalitet

Se det aktuelle udvalg her

Dette får du i Viaplay Sport

Til sportsfanatikerne har Viaplay denne helt fantastiske sportspakke. Du får alt det bedste topsport i denne pakke – som de kalder Viaplay Sport. For blot 229 kr. om måneden får du adgang til hele Viaplays store udbud af LIVE sport. Du bestemmer selv hvilken platform du vil kigge på.

 • Alt indhold fra Viaplay – som vist ovenfor.
 • Fodbold: La Liga, Serie A, Champions League, Premier League og Superligaen
 • Ishockey: NHL, World Cup of Hockey
 • Golf i verdensklasse: PGA og Europatouren
 • Motorsport: Formel 1™, MotoGP og Nascar
 • Verdens største publikumssport – NFL

Se det aktuelle udvalg herSådan får du gratis Viaplay -Viplay Gratis 1 måned

Se Viaplay – hvor du vil

Uanset hvor du befinder dig kan få glæde af Viaplay.

I Danmark kan du streame fra hele det store Viaplay bibliotek af indhold uanset, hvor du er. Du skal blot have adgang til en internetforbindelse, hvor du er tilpas hastighed til at kunne streame. Bemærk, at Viaplay faktisk generelt ikke kræver så stor kapacitet på din internetforbindelse. Har ofte oplevet, at man sagtens kan se Viaplay gratis på eksempelvis en 3G forbindelse på mobiltelefonen.

Er du uden får Danmarks grænser, så kan du desværre ikke streame direkte. Til gengæld kan meget af indholdet på Viaplay downloades, så du fx. kan have en film, serie eller børnfilm liggende direkte på din iPad eller hvad du bruger. Genialt når man fx skal på ferie, eller er ombord på et fly eller lignende.

På disse enheder kan du se Viaplay

Uanset hvilke enheder du benytter, så understøtter Viaplay det. Der er virkelig mange muligheder for at se Viaplay, og stort set alle devices er understøttet af Viaplay.

Se Viaplay på TV

Se Viaplay på TV
Se Viaplay på konsol

Hvis du gerne vil se Viaplay på det store stuealter derhjemme (fjernsynet), så kan du faktisk gøre det på en lang række måder.

På nuværende tidspunkt kan du se Viaplay via smart TV fra LG, Samsung og Panasonic. Derudover kan se Viaplay både på dit Apple TV, X Box og Playstation – og derudover kan du streame Viaplay ved hjælp af Googles Chromecast. Googles Chromecast fungerer både fra din MAC/PC, din Android enhed samt din iPad eller iPhone.

Hertil kan du selvfølgelig overføre fra øvrige enheder til dit fjernsyn ved hjælp af et HDMI eller DVI kabel.

Se Viaplay på din Computer

Se Viaplay på din bærbare computer
Se Viaplay på din desktop computer

Du kan se Viaplay direkte på din computer uanset om det er en Mac eller PC. Du skal blot gå til viaplay.dk og logge ind, og derefter har du adgang til det hele.

Se Viaplay på din Mobil eller tablet

Se Viaplay på iPhone, iPad m.v.
Se Viaplay på Android enheder

Vil du gerne se Viaplay på din mobil eller tablet, så kan du også gøre det fra iPhone og iPad samt fra enheder med Android.

Ubegrænset gratis Viaplay med Viasat

Hvis du allerede har et Viasat abonnement, så har du faktisk også mulighed får at få gratis Viaplay – og det er endda i ubegrænset tid (altså indtil du opsiger dit Viasat abonnement) og så gælder det både får Viaplay og Viaplay Sport.

Tilbuddet gælder dog kun til Viasat kunder, som har særlige pakker.

Hvis du har Viasat pakken TOTAL så har du nemlig inkluderet Viaplay i dit abonnement – og endda udgaven med Viaplay Sport.

Har du Viasat BASIS eller Viasat MELLEM, og har du tilkøbt Viasat Film, så har du Viaplay Standard med gratis i din abonnement.

Kom i gang med din gratis Viaplay konto nu

Du kan allerede være i gang med, at se alle de gode film og serier i dag. For opretter du dig hos Viaplay, så får du dit login med det samme – og det tager kun ganske få minutter at oprette din konto.

Det eneste du skal gøre er at trykke på linket her nedenfor, og så vælge den hvilken Viaplay pakke du gerne vil have (Viaplay gratis eller Viaplay Sport) – og så kommer du faktisk direkte til bestilling. Her skal du så udfylde nogle forskellige data, og når du har gjort det – så er du klar til at se Viaplay.

Så hvis der nu skulle være et – knap så godt – TV program i udsigt, ja så kan du faktisk være i gang med det samme. Pröve Cmore gratis.