Dplay gratis, Prøv Dplay gratis

Prøv Dplay gratis / Nu Discovery +

Lige nu kan du prøve Dplay helt gratis uden binding. Se de aktuelle tilbud her på siden, hvor vi også anmelder tjenesten

Dplay skifter navn til Discovery PLUS (Discovery +) i januar 2021. Alle priser og tilbud mv. stadig gyldig.

Dplay Premium gratis rabatkode! Gratis måned har søgt rundt på nettet og samlet et antal rabatkoder, der giver dig en gratis periode på dplay.dk

Så kanal 5’s afspilningsside. Og et par andre kanaler også. I skrivende stund kan du teste det gratis, hvis du bruger koden nedenfor. Gå ikke glip af Allsvenskan på dplay sport.

Dplay bliver Discovery Plus

Discovery frigiver nu en ny global streamingtjeneste. Således skifter Nordic Dplay navn til Discovery Plus, og sportsindholdet vokser.

Platformen lanceres først på det amerikanske marked den 4. januar, hvor den frigives i samarbejde med teleselskabet Verizon, hvorefter den rulles ud i i alt 25 lande. Først ud er Indien, Storbritannien og Irland. Når landlanceringerne er afsluttet, ændrer Dplay også sit navn til Discovery Plus i Norden.

  • For vores svenske og nordiske Dplay-kunder betyder det, at de i januar bliver mødt af et helt nyt brand. De vil have adgang til det samme indhold, som vi har tilgængeligt på Dplay i dag, og selvfølgelig endnu mere eksklusivt indhold i fremtiden. Derudover vil vi tilbyde endnu mere af vores sportsindhold på den nye streamingtjeneste, siger Nicklas Norrby, administrerende direktør for Discovery i Norden, i pressemeddelelsen.

Mere Eurosport-indhold på den nye platform


Eurosports sportsrettigheder såsom tennis, cykling, vintersport og fodbold flytter ind i Discovery Plus og slutter sig til de eksisterende Allsvenskan-udsendelser i de nordiske lande.

Find den rigtige pakke og pris med Discovery + (Tidligere Dplay)