Filmer på Disney Plus: 12 favoriter du inte får missa

Vi listar några av våra favoritfilmer som du just nu kan se på Disney Plus. Allt ifrån riktiga klassiker, till nyare guldkorn tipsar vi om.


Free solo
En rigtig neglebiter til dokumentarfilm! Alex har besluttet at bestige en af ​​verdens mest berygtede bjergvægge: El Capitan i Yosemite National Park. Her får vi følge under alle forberedelserne, høre fra sine kære og naturligvis endelig se, hvordan Alex går op ad væggen.

Genre: Dokumentar
Bedømmelse IMDB: 8.2

Se Free solo på Disney Plus her! disney gratis

Løvernes Konge
Løvernes Konge
Den nye, fantastisk realistisk animerede version af Disney-klassikeren fra 90’erne. Her får vi genopleve savannen som aldrig før med Simba, Nala, Timon, Pumba og resten af ​​banden. Bag produktionen står Jon Favreau, der også lavede den nye version af The Jungle Book et par år tidligere. Soundtracket er ikke mindre end Beyoncé. Behøver vi sige mere?

Genre: Animeret
Bedømmelse IMDB: 6.9

Se Lion King på Disney Plus her!

Röjarralf
Röjar-Ralf
Röjar-Ralf er ærkefjenden i et videospil, men hans eneste ønske er en dag at blive en helt. Med lanceringen af ​​et nyt spil ser han sin chance! Sammen med Vanilja von Sockertopp tager han af sted med det formål at få en medalje, men det hele går til skoven, og Röjar-Ralf sætter tilfældigvis hele arkaden i fare. Efterfølgeren, Röjar-Ralf går ned på Internettet, kan streames på Disney Plus her!

Genre: Animeret
Bedømmelse IMDB: 7.7

Se Röjar-Ralf på Disney Plus her

Beyoncé
Sort er konge
Beyoncés film Black is King er et visuelt supplement til hendes seneste album The Gift, der blev udgivet i forbindelse med premieren på The Lion King (2019), hvor hun var ansvarlig for soundtracket. Her tages vi med på en farverig, smuk rejse gennem det afrikanske kontinent, sat til musik af Beyoncé. Alt med et meget vigtigt budskab, ikke mindst i dag med de fremherskende Black Lifes Matter-protester i verden.

Genre: Musik

Se Black is King på Disney Plus her

Coco
Coco
Coco er en af ​​Pixars nyeste film, denne gang rejser vi til Mexico, hvor det er tid til at fejre de dødes dag. Miguel, søn af den afdøde, legendariske guitarist Ernesto de la Cruz, formår til sin store overraskelse til de dødes rige. I denne farverige verden begiver Miguel sig sammen med sin partner Hector på jagt efter sin far.

Genre: Animeret, eventyr
Bedømmelse IMDB: 8.4

Se Coco på Disney Plus her

Avengers
Thor: Ragnarök


Af alle filmene i det nu relativt omfattende Marvel-univers er Thor: Ragnarök en af ​​dem, vi finder mest underholdende, selv for dem der ikke er fortrolige med de tidligere film. Thor og Lokis søster Hella genopliver at starte Ragnarök, dommedag for Asgard. Sammen med Valkyrie og Hulken skal de arbejde sammen for første gang for at redde deres folk.

Genre: Action
Bedømmelse IMDB: 7.9

Se Thor: Ragnarök på Disney Plus her

Hamilton
Hamilton
Hitmusicalen Hamilton er nu tilgængelig til at streame på Disney Plus for de af os, der ikke havde veje forbi New York, da den blev iscenesat på Broadway. Her ser vi Lin-Manuel Miranda klæde sig ud som en af ​​USAs grundlæggere, Alexander Hamilton. En musical ud over det sædvanlige, der formår at inkludere en salig blanding af musikgenrer, som alle føles nye på musikscenen.

Genre: musikalsk
Bedømmelse IMDB: 8.7

Se Hamilton på Disney Plus her!

Lovebug
Gassen i bunden, Herbie
Den originale film fra 60’erne med den mindst personlige Volkswagen Bubble Herbie. Sammen med den pensionerede tidligere racerkører Jim Douglas opnår de uventet succes. Men ved siden af ​​banen lurer jaloux konkurrenter, der ikke vil have mere end at sabotere dem …

Genre: komedie
Bedømmelse IMDB: 6.5

Se Gassen i bunden, Herbie på Disney Plus her!

Big Hero 6, hos Disney plus


Hiro Hamada er en 14-årig fyr, der bor i San Fransokyo (San Francisco og Tokyo) og har en stor interesse – robotter. Han bygger en robot, der kan tage mange forskellige former. Men en ond person tager chippen ud, der holder robotten venlig, og det bliver begyndelsen på et langt eventyr.

Genre: Eventyr / Animeret
Bedømmelse IMDB: 7.8

Se Big Hero 6 på Disney Plus her!

Edward saksehænder
Edward saksehænder
En ægte klassiker fra 1990 af Tim Burton med en ung Johnny Depp i hovedrollen. Her spiller han en mand, der er produceret kunstigt, men noget gik galt, og han har nu, som titlen antyder, lange sakseblade, der sker. Han lever et ensomt liv, men møder en kvinde, der viser ham mere i livet. Dette er en must-see film, hvis du vil kalde dig selv en filmskaber.

Genre: Drama / komedie
Bedømmelse IMDB: 7.9

Se Edward Scissorhands på Disney Plus her!

Piraterne fra Caribien
Pirates Of The Caribbean (1-5)
Til glæde for alle piratfans kan alle Pirates Of The Caribbean-film ses på Disney Plus. Følg Johnny Depp som den lidt skøre pirat Jack Sparrow på hans eventyr blandt spøgelser, skattekister og rom. Masser af værelser. Alt, hvad der er sjovt med pirater, findes i disse film. Derudover vises en vis Stellan Skarsgård også …

Genre: Drama / komedie
Vurdering IMDB: 8.0 (Curse of the Black Pearl)

Se Pirates Of The Caribbean på Disney Plus her:

Pirates Of The Caribbean: At World’s End
Piraterne fra Caribien