Disney plus Danmark Gratis! Disney+ pris.

PRØV Disney Plus GRATIS

Tilbud: Få to måneder gratis, når du tilmelder dig et års Disney+ abonnement.

PRØV Disney Plus GRATIS. Prisen kunne ikke være bedre.

Disney plus Danmark: Hvis Disneyland er “det lykkeligste sted på jorden”, er det grunden til, at Disney+ ville være den lykkeligste streamingtjeneste. Det kunne heller ikke være kommet på et bedre tidspunkt. Disney+ er præcis, hvad vi har brug for lige nu.
Disney plus Pris.jpg

PRØV Disney Plus GRATIS. 

Denne anmeldelse giver et overblik over Disney+, inklusive Disney plus pris og tilbud og Disney plus Danmark og så videre. Der er ingen bedre pris. Få to måneder gratis, når du tilmelder dig et års Disney plus abonnement.

Disney+ Pris – Hvad koster Disney plus?

Ja. Der er forskel på hvad Disney Plus koster i f.eks. Danmark og USA. Danmark er vi ofte ramt at dyrere abonnementer i forhold til udlandet, og det er også gældende med Disney+.

I Danmark koster Disney Plus 66 kroner om måneden eller 589 kroner om året. Prisen på Disney Plus er i USA 6.99 dollars som er cirka 44 kroner om måneden.Prisen på Disney Plus er i USA 70 Dollars for 1 år, hvilket er cirka 439 kroner.

Disney plus Pris – Disney plus Danmark

Dette er et element af Disney+, jeg kan slet ikke fejl; det er aggressivt overkommelig. I de fleste områder er det omkring halvdelen af prisen for en Standard HD-måned med Netflix. I betragtning af hvor mange tjenester der kæmper for vores opmærksomhed i disse dage, er det en velkommen vri. Det er stor værdi på grund af hvor meget der er at se for fans.

Efter et tæt kig og sammenligning er Disney+ billigere end nogle konkurrenter. Hvis du er i Danmark, er det et endnu bedre forslag. Faktisk kan du få Disney Plus 2 måneder til gratis prøveperiode. Du kan annullere når som helst. Der er ingen annoncer. Der er ingen ekstra gebyrer eller omkostninger. Du kan bare forkæle dig med nye udgivelser i høj kvalitet og genopdage dine favoritter.

Efter den 2 måneders gratis prøveperiode koster et abonnement hos Disney+ ca. 6,99 euro pr. Måned og € 69,99 pr. År. Dette er den Disney plus pris. Nu er muligheden for at prøve Disney Plus gratis. Den Disney plus pris er fantastisk.

Det er utrolig værdi, især hvis du tager højde for mængden af shows og film, som den kan stille til rådighed fra det store bagkatalog. I det næste afsnit diskuteres indholdet af Disney+ yderligere. Disney plus pris.
Prøv Disney Plus gratis. Disney plus Danmark

Hvad skal jeg se på Disney plus Danmark?

Da Disney Plus først blev annonceret, spottede nogle af ideen. Hvad ville det tilbyde, som vi ikke allerede kunne få fra Netflix, Amazon eller Hulu? Ganske meget, som det viser sig. Tjenesten trækker fra over 90 års film, tv-shows og dokumentarer. Mere specifikt strækker dets bibliotek sig fra Frozen 2 helt tilbage til Steamboat Willie, en tegneserie fra 1928, der fungerede som en af Mickey Muses første optrædener.

Det spænder også over nogle af verdens mest populære franchiser. Alle ting Disney er åbenlyst til stede og korrekte, men det er også Marvel Cinematic Universe. Det inkluderer alt fra Avengers: Endgame til Agent Carter, for ikke at nævne flere usædvanlige poster som Runaways. Star Wars har også gjort springet og vises på tjenesten i sin helhed.

Det betyder, at du kan indhente filmsagaen (til og med solo) eller blusse gennem animerede spin-offs som The Clone Wars eller Rebels. Så er der Fox-egenskaber som The Simpsons, National Geographic og X-Men, der udfylder vagtplanen. Kort sagt, Disney+ er overraskende velassorteret.

Indholdet varierer fra land til land, men med et abonnement fra Disney+ kan du se:

 • 7000 episoder af tv-serier
 • 25 eksklusive serier kun tilgængelige på Disney+
 • 10 eksklusive film, der kun er tilgængelige på Disney+
 • Over 400 film og klassikere
 • 100 nye film, der netop har været i biografen

Desuden har Disney annonceret, at de forventer at bruge 1 milliard dollar på nyt indhold til Disney Plus inden 2020.

Tjenesten fungerer ret godt med hensyn til værdi som et resultat. Der er en hel masse her at nyde i en Disney plus Danmark-tilmelding, og jeg vil hævde, at det har noget for enhver smag – det være sig dig, børn, fans eller afslappede seere, der bare vil have noget at gøre.

De, der ønsker en tur ned i hukommelsesbanen, finder mere end nok til at holde dem travlt, og det er ud over ideelt for børn. Helt seriøst; du kan sidde yngre familiemedlemmer ned foran tegneserieområdet og ikke se dem igen i flere måneder. Disney-fans som mig har det også godt. Foruden de film, vi elsker, er der fascinerende dokumentarer, der går bag kulisserne i Disney-parker rundt om i verden.

Heldigvis ændrer det sig i de kommende måneder. Falcon og The Winter Soldier er på grund af udgangen af 2020, Wandavision er ikke langt bagefter, og en Obi-Wan-serie er i produktion. Listen over kommende indhold er imponerende.

Disney+ Brugererfaring – Disney plus Danmark

Enhedsvenlig: Disney+ er tilgængelig for alle dine enheder, hvilket gør det nemt at se dine yndlingsfilm og shows, både hjemme og på farten. Disney+ ‘browser er kompatibel med Apple TV, Google Chromecast, Android TV, Xbox og PlayStation 4. Også på farten kan du se – tjenesten understøttes af både iOS og Android, hvilket betyder, at du kan se film og serier både fra din iPhone, iPad, Android-telefon osv.

Derudover er Disney plus Danmark godt til at se film og serier offline. Du kan downloade ubegrænset til din telefon eller tablet, og den eneste begrænsning er pladsen på din enhed.

Alt andet til side har jeg været imponeret over brugen af Disney Plus. Det er udstyret med et smukt layout, der er let at gennemse, og det hele føles flashere end dets konkurrence.

For eksempel er mærkebokse langs toppen – til Marvel og Star Wars osv. – animerede og iøjnefaldende, når du vælger dem. Andetsteds vises hjemmesiden med farve. Dette føles med andre ord ikke som en billig rip off. Det er lige så præmie og veludviklet, som du kunne forvente af en af de største virksomheder i verden.

Det låner funktioner fra rivaler her og der, men jeg klager ikke. Som med Netflix, kan du gå ud af et show, og det vil huske nøjagtigt, hvor du er, når du kommer tilbage senere. Så er der den nu-essentielle ‘spring intro’ mulighed, en nedtælling til den næste episode og en omfattende, let at bruge interface.

Star Wars på Disney Plus

Med et Disney Plus abonnement får du fuld adgang til alle Star Wars relaterede titler. Det gælder alt lige fra hovedfilmene, hvor du kan se alle 9 film til live-actions serien The Mandalorian, Clone Wars, Star Wars dokumentarer og Star Wars Specials. 

Du kan f.eks. kan se alle nedenstående Star Wars film:

 • Star Wars: A New Hope
 • Star Wars: The Empire Strikes Back
 • Star Wars: Return of the Jedi
 • Star Wars: The Phantom Menace
 • Star Wars: Attack of the Clones
 • Star Wars: Revenge of the Sith
 • Star Wars: The Clone Wars
 • Star Wars: The Force Awakens
 • Star Wars: The Last Jedi
 • Star Wars: The Rise of Skywalker
 • Rogue One: A Star Wars Story
 • Solo: A Star Wars Story

Gratis prøveperioder på streamingtjenester

De fleste udbydere af streamingtjenester i Danmark tilbyder gratis prøveperioder på deres tjeneste. Det gælder både streamingtjenester med film, serier og tv. C more & Viaplay gratis 14 dage.

Skal du købe det?

Hvis du er en Disney-fan eller elsker alle ting, Marvel, Star Wars og Simpsons, kan du ikke bede om meget mere. Disney Plus bringer varerne både nye og gamle, og det er tv-ækvivalenten til et massivt kram. Den lave pris skader bestemt ikke. Selv hvis du kun ser det i en måned, har du ikke mistet meget ved at gøre det.

For de afslappede seere, der ikke er sikre, vil jeg anbefale at gribe et abonnement måned for måned og spille det ved øre. Det er let nok at annullere, når du er færdig, og du kan altid tilmelde dig igen senere, når der kommer noget nyt (den 2-måneders gratis prøveversion af Disney Plus er også værd at huske på).

Det er værd at huske, at Disney Plus stadig er i sin spædbarn. Fra alt, hvad House of Mouse har annonceret indtil videre, er der enhver grund til at tro, at det vil have blomstret et år ad vejen.

Disney+

Disney plus Danmark

Disney plus Pris

Disney plus gratis