Maria Wern – sæson 8 – får premiere på C More 19. april

Streame Maria Wern på C More

Der venter fire nye spændende sager, når 8. sæson af Maria Wern får premiere på C More den 19. april. Sæsonen består af otte afsnit og du får to afsnit om ugen. Cmore gratis streame

Den populære serie er baseret på Anna Janssons kriminalromaner, og har Eva Röse i hovedrollen. Den svenske skuespiller har været med hele vejen siden første afsnit i 2008, og har denne gang også været med til at sætte sit aftryk på handlingen.

– Jeg er så utrolig stolt over at kunne titulere mig selv som medskaber og eksekutiv producent på denne sæson af Maria Wern. Jeg har længe haft en drøm om at skabe historierne fra grunden, og se karaktererne tage form. Det har været utroligt lærerigt at samarbejde med forfatterne og tage vores serie til et nyt niveau, siger Eva Röse og tilføjer:

– Og nu er jeg blevet spurgt til det i to år, så det er dejligt endelig at kunne give vores dedikerede seere en ny sæson.

Maria Wern-serien udspiller sig på Gotland, og i den kommende sæson skal den svenske kriminalinspektør bl.a. efterforske en ung soldats voldsomme død under en militærøvelse, overgreb på teenagere fra et ungdomshjem og ikke mindst indlede en storstilet jagt på en dement morder. I den nye sæson får Maria Wern også en ny kollega i Sasha Raufi (Lola Zackow), som har en baggrund i militæret.

TV4 gör ny säsong av Maria Wern med Eva Röse och Erik Johansson

Inger Scharis er hovedforfatter på 8. sæson af Maria Wern, mens Lisa Ohlin og Johan Lundin er instruktører. Serien produceres af Johanna Wennerberg fra Warner Bros. i samproduktion med ARD Degeto i samarbejde med Cologne Film på vegne af C More og TV4. Eksekutiv producent på C More og TV4 er Elin Kvist og Petra Ahlin.