Star Wars Andor på Disney +

Favoritten: Star Wars Andor på Disney +

Serien Andor’s foregår fem år før begivenhederne i Rogue One (2016) og følger oprørsspionen Cassian Andor i Rebel Alliancens formative år.

Stream Star Wars Andor på Disney +, ANDOR, exclusively on Disney+. ©2022 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

“Andor”-serien vil udforske et nyt perspektiv fra Star Wars-galaksen med fokus på Cassian Andors rejse for at opdage den forskel, han kan gøre. Serien udfolder historien om det spirende oprør mod imperiet, og hvordan mennesker og planeter blev involveret. Det er en æra fyldt med farer, bedrag og intriger, da Cassian begiver sig ud på vejen, der er bestemt til at forvandle ham til en oprørshelt.

Diego Luna vender tilbage som Cassian Andor og får selskab af skuespillerne Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough og Kyle Soller. De udøvende producenter er Kathleen Kennedy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna og Michelle Rejwan.

Udover Diego Luna består castet af Andor af Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Aaron Pierre og Daniel Mays. Stephen Schiff (The Americans) fungerer som showrunner og executive producer, og Toby Haynes (Doctor Who) instruerer pilotafsnittet. Tony Gilroy (Rogue One: A Star Wars Story) er også om bord som forfatter og instruktør.

Konklusion
Er du spændt på Andor? Det er vi i hvert fald! Husk at tjekke tilbage for flere opdateringer om udgivelsesdatoen og detaljer om plottet, efterhånden som de bliver tilgængelige. I mellemtiden kan du jo se Rogue One: A Star Wars Story Den er tilgængelig nu på Disney+.

Prøv at streame på disney plus

Hvem er Rebel Alliance?
Rebel Alliance, eller formelt Alliance to Restore the Republic, er en fiktiv modstandsgruppe i Star Wars-verdenen. Alliancen var den største modstand for Rumimperiet.

Rebel Alliance blev grundlagt for at blive en politisk og militær modstandsbevægelse til Rumimperiet. Alliancen blev startet af en gruppe republikkens loyalister, ledet af senator Mon Mothma og senator Bail Organa.

Gå heller ikke glip af:

The Kardashians – Familien genforenes i en ny realityserie

Efter at Keeping up with the Kardashians blev lukket ned efter tyve hele sæsoner, genopstår familien nu i en ny tv-serie. Det er på tide, at familien igen dukker op foran kameraerne, og i den korte teaser, der er udgivet, afsløres det, at programmet går under navnet “The Kardashians.” De vil fortsætte med at være sig selv og være følelsesmæssigt involveret i showet, og hun lover også, at de vil se rigtig godt ud i det hele taget.

Gå ikke glip af, at børnene elsker Frozen fra Disney