Nye film januar på CMore

Start 2021 med nye film fra Beck – Death in Samarra, eventyrserien Wild Kids og den anerkendte superheltfilm Shazam! , som er instrueret af svenske David F. Sandberg.


Her er alle de film, dokumentarfilm og tv-serier, der har premiere i januar på C More!

Nye film “Serier” og dokumentarfilm om C More i januar

Law & Order: Criminal intention – sæson 8-10, premiere 1. januar

Amerikansk kriminalserie om dygtige mordefterforskere Robert Goren og Alexandra Eames, der bruger deres dage på at løse forbrydelser i New York. Sammen er de en del af en særlig politistyrke, der behandler særligt prioriterede og komplicerede sager. Criminal Intent lægger mere fokus på de kriminelle handlinger og motiver end andre serier i det samme Law & Order univers.

Baker and the Beauty, premiere 5. januar

To meget forskellige verdener mødes i Miami, når en stærk supermodel forelsker sig i en simpel bager uden erfaring med at stå i rampelyset. Har deres forhold en langsigtet chance, eller vil berømtheds ryggen langsomt køre dem fra hinanden? The Baker and the Beauty er en charmerende amerikansk dramakomedie om ubegrænset kærlighed, uundgåelige kulturelle sammenstød og stærke familiebånd.

Blood, premiere 11. januar

Cat Hogan, der har boet i England i flere år, vender tilbage til sin hjemby i Irland, da hendes mor pludselig dør. Kat får hurtigt følelsen af, at der er noget galt med sin mors pludselige død og begynder at mistanke om, at hendes far skjuler noget. Blood er en britisk psykologisk thriller med Line of Duty-stjernen Adrian Dunbar i hovedrollen om mørke hemmeligheder på det irske landskab.

Wild Kids, premiere 15. januar

Eventyret begynder i Järvsös skove, hvor 11 børn konkurrerer om at blive løver eller bjørne. De, der ikke formår at klemme et sted, ender i den lovløse lejr – Ladan, samtidig med at mystiske ubudne gæster sniger sig rundt i ørkenen. I Eldkampen konkurrerer børnene om sjove priser, og i Lagkampen står nye teammedlemmer på spil. For holdet, der vinder hele sæsonen, venter en drømmetur til Lapland.

Limetown, har premiere 21. januar

Radiojournalist Lia begynder at nyse på en gammel uløst sag om en mystisk forskningsklinik i Limetown, Tennessee. Op til 300 mennesker boede i det isolerede område for 15 år siden, da personalet og deres familier pludselig forsvandt sporløst, og ingen ved hvorfor. Ti-delt kriminaldrama med Jessica Biel og Stanley Tucci i hovedrollen, baseret på den populære fiktive podcast med samme navn.

Andre serier og dokumentarfilm i januar

En ubelejlig efterfølger har premiere 6. januar

The Florida Man Murders – Sæson 1, premiere 11. januar

Begravet i baghaven – sæson 1 og 2, har premiere 11. januar

Vi er nødt til at tale om A.I, premiere 15. januar

In Ice Cold Blood – sæson 1 og 2, premiere 18. januar

License to Kill – Sæson 1, premiere 18. januar

The Real Murders of Orange County – Sæson 1, premiere 25. januar

Find mig i Paris – sæson 2, premiere 29. januar

Kategori: Film IMDB Series Streaming