Ny svensk serie ”Dirigenten”

Adam Pålsson er aktuel i en ny hovedrolle. Denne gang i C Mores nye thriller-serie “Dirigenten”, som er instrueret af Mikael Håfström.

”Dirigenten” beskrives som en skildring af “den beskidte finansielle verden i Rusland omkring årtusindskiftet” og bygger på Camilla Grebe og Paul Leander-Engstroms første roman i bogfilosofien, der hører under det kollektive navn “Moscow noir”.

Adam Pålsson, 30, spiller den svenske børsmægler Tom Blixen.

– Han er en svensk fyr, der arbejder hos en investeringsbank, og som søger efter Rusland, efter sovjet og før Putin, arbejder på en international bank i Moskva. På overfladen er det at lave hurtige og store penge, men så viser det sig, at han er på flugt fra noget, siger han.

Om ”Dirigenten”:

Handler om: Aktiemægleren Tom Blixen, der har flyttet sin fortid og startet et nyt liv i Moskva. En risikabel forretning fører til en koldblodkamp.
Baseret på: Camilla Grebe og Paul Leander-Engströms første roman i bøgerne under det kollektive navn “Moscow noir”.
Regi: Mikael Hofström. I rollen: Bl.a. Adam Pålsson, Christopher Wagelin, Linda Zilliacus og Karolina Gruszka.
Premier: De første fire sektioner udgives på C More den 24. december og de sidste fire den 31. december. Serien vises så i TV4 den 9. januar kl. 21.

Handlar om: Aktiemäklaren Tom Blixen som har flytt sitt förflutna och startat ett nytt liv i Moskva. En riskabel affär leder till en kallblodig kamp.

Baserad på: Camilla Grebe och Paul Leander-Engströms första roman i boktrilogin som går under samlingsnamnet ”Moskva noir”.

Regi: Mikael Hofström.

I rollerna: Bland andra Adam Pålsson, Christopher Wagelin, Linda Zilliacus och Karolina Gruszka.

Premiär: De fyra första avsnitten släpps på C More den 24 december och de fyra sista den 31 december. Serien visas sedan i TV4 den 9 januari klockan 21.00.

Prøv C more gratis og se “Dirigent” allerede nu.