Forhøret Sæson 2 #ViaplayOriginal

Streame Forhøret Sæson 2

Susannes liv er i ruiner. Mens hun desperat forsøger at leve et normalt liv og fortsætte sit arbejde som hypnoterapeut, kommer manden John ind på hendes klinik. Under sessionen afslører han, at han er morder.

Da Susanne efter datterens død genoptager arbejdet som psykolog, hypnotiserer hun en klient og åbner en dør til hans underbevidsthed. Under hypnosen afslører han, at han dræbte flere unge kvinder mod betaling, og at han allerede har et nyt ordremord. Hans afsløringer får Susanne til at begive sig ud på en livstruende rejse til den kyniske underverden for at forhindre den unge pige i at blive myrdet. Men det skulle vise sig, at ingen er og forbliver uskyldige – ikke engang Susanne.

Prøv Viaplay gratis i 2 uger

Den ottedelte serie har premiere den 29. august, se den officielle trailer på YouTube eller download den vedhæftede fil:

Forhøret Sæson 1 Gå heller ikke glip af at streame sæson 1

1. Retsmedicinsk

Politibetjenten Bjørn bliver kaldt ind for at identificere liget af en kvinde og får et chok, da det viser sig at være hans egen datter. Han nægter at tro på at hun har begået selvmord.

2. Lejligheden

Bjørn følger sporene til en luksuslejlighed, hvor han møder en fremmed kvinde der viser sig at være gift med datteren. Han opdager at datteren har ledt et liv præget af kriminalitet og prostitution

.3. Bordellet

Bjørn besøger et bordel for at finde den prostituerede som introducerede datteren for livsstilen, og som trak hende med ind i en verden af fester, stoffer, sex og hurtige kontanter.

4. Natklubben

Efter et møde med en berygtet klubejer, må Bjørn se i øjnene, at hans datter ikke var den uskyldige pige han huskede, og at hun ikke var et offer men en frivillig aktør på the Dark Web.

5. Politibilen

Beviserne fører til Bjørns tidligere partner, en korrupt politibetjent og løgner. Men Bjørn ved at han mødtes med datteren den nat hun døde, og forsøger at skille sandheden fra løgnene.

6. Travbanen

Bjørn forhører sin hovedmistænkte, men indser at manden betød mere for hans datter end han kunne have troet, og at han selv kan have været medskyldig i hendes død.

7. Lighuset

Bjørn indser at hans datter alligevel må have taget sit eget liv. Sårbar og sørgende tager han og hans eks-kone et sidste farvel med deres barn, men stående ved kisten ser Bjørn noget der ændrer alt.

8. Sæsonafslutning – Sidste stop

Bjørn konfronterer retsmedicineren, som tror at Bjørn er blevet sindssyg og kalder efter hjælp. Bjørn bliver rådet til at søge psykiatrisk hjælp, men nu har han indset sandheden og vil have hævn.

Find de bedste viaplay -priser og abonnementer

Forhøret #Viaplay #ViaplayOriginal