Dplay skifter navn til Discovery Plus, prøv gratis.

Dplay skifter navn til Discovery Plus, prøv gratis.
Discovery frigiver ny global streamingtjeneste: Dplay omdøber Discovery Plus (Discovery +)

Alt om Discovery plus, pris (Discovery +)

Discovery frigiver nu en ny global streamingtjeneste. Således skifter Nordic Dplay navn til Discovery Plus, og sportsindholdet vokser.

Prøv Dplay og Discovery PLUS gratis.

Platformen lanceres først på det amerikanske marked den 4. januar, hvor den frigives i samarbejde med teleselskabet Verizon, hvorefter den rulles ud i i alt 25 lande. Først ud er Indien, Storbritannien og Irland. Når landlanceringerne er afsluttet, ændrer Dplay navn også til Discovery Plus i Norden.

  • For vores Danska og nordiske Dplay-kunder betyder det, at de i januar bliver mødt af et helt nyt brand. De vil have adgang til det samme indhold, som vi har tilgængeligt på Dplay i dag, og selvfølgelig endnu mere eksklusivt indhold i fremtiden. Derudover vil vi tilbyde endnu mere af vores sportsindhold på den nye streamingtjeneste, siger Nicklas Norrby, administrerende direktør for Discovery i Norden, i pressemeddelelsen.

Mere Eurosport-indhold på den nye platform
Eurosports sportsrettigheder såsom tennis, cykling, vintersport og fodbold flytter ind i Discovery Plus og tilslutter sig de eksisterende Allsvenskan-udsendelser i de nordiske lande.

Opdagelsespriser og gratis tilbud.
Det, der hidtil er blevet informeret, er, at tidligere abonnementer og priser fortsætter i henhold til det, der blev kaldt Dplay. Med det holder Discovery plus gratis. Prøv Discovery.

Indhold i Discovery PLUS (tidligere Dplay Premium, Dplay Sport)

C More og Dplay. (Vi fortolker, at dette fortsætter i Discovery Sport-pakken)
Kategori: Filmserie Sport Streaming Topliste