Voi gratis tur- gratis Rabatkode 25:-

Voi Credits – Få En Voi Rabatkode Til Gratis Tur På Løbehjul

Har du endnu ikke prøvet et af de mange løbehjul? De er super sjove at køre på, og får dig nemt og hurtigt rundt i byen – til en billig pris. Men hvorfor ikke bruge en Voi promo code til en gratis tur?

Voi Løbehjul Gratis

Hvis du er ny bruger, kan jeg tilbyde dig første tur fuldstændig gratis – med en Voi discount code. Det eneste du skal gøre er, at bruge dette link  når du opretter dig via din smartphone – du kan også klikke på knappen herunder eller scanne QR-koden, hvis du ser denne side på din computer.Klik Her For At Få En Voi Free Ride

Voi vs Tier, Wind, Lime & Circ

Der findes efterhånden en række forskellige udbydere af elektriske løbehjul, men der er faktisk ikke den store forskel på dem. Derfor vil jeg også anbefale dig at oprette dig på dem alle, med rabat.

Klik her for at oprette dig på Tier og få en gratis tur

Download Wind til iPhone eller Android og brug rabatkode 3YNM76T

Download Circ til iPhone eller Android og brug rabatkode viguz2

Optjen Voi Credits

Så snart du selv har selv har oprettet dig, kan du dele rabatkoder ud til dine venner og bekendte, og dermed optjene Voi credits – disse kan du efterfølgende omdanne til gratis ture.

Hvad Koster Voi?

Hvis du ikke benytter dig af en Voi promo code, hvor du kan få en gratis tur, koster det 10 kr. at låse løbehjulet op, og efterfølgende 1,5 kr. pr. minut, du kører på løbehjulet.

Bliv Hunter

Som Hunter kan du tjene penge på, at oplade løbehjul, som er løbet tør for strøm. På den måde behøves du ikke bruge en Voi rabatkode, men kan i stedet bruge optjente penge på ture.

Hvor Kan Man Bruge Løbehjulene?

De er et verdensomspændende firma, og du kan finde deres løbehjul i mange hovedstader, og efterhånden også mange andre store byer på kloden. Bonus: Du kan bruge ovenstående Voi rabatkode alle steder.

Danmark

I Danmark kan du allerde nu bruge Voi løbehjul gratis med rabatkode i København og Aarhus, men de vil sikkert komme til flere byer også. Der er allerede rygter om, at de snart kommer til Odense.

Udlandet

Skal du til udlandet, og vil du ikke undvære de smart elektriske løbehjul, skal du ikke bekymre dig. Voi free ride med rabatkode er bl.a. tilgængeligt i Paris, Oslo, Malaga og Berlin.

Voi FAQ

Herunder vil jeg svare på nogle af de mange spørgsmål der bliver stillet om Voi discount code og andet. Hvis du har nogle spørgsmål, som ikke er besvaret, er du velkommen til at skrive dem i kommentarerne.Hvordan Får Man Gratis Voi Credits?

Klik ind på indlægget og brug linket der er listet – så kan du opnå en gratis tur.Hvilket Løbehjul Kører Man På?

Når du kører på et Voi løbehjul, kører du på et tilpasset Segway Ninebot-løbehjul. Der er tilføjet GPS, ekstra batteri, integration med app’en og en række andre features.Hvordan Kommer Man I Kontakt Med Voi?

Det er nemt at kontakte dem på både mail og Facebook. Du kan kontakte dem på support@voiapp.io eller gå direkte til deres “Facebook-side” og skrive et opslag.Hvordan Får Man Job Ved Voi?

Alt efter om du søger at blive Hunter eller et mere “reelt” job, er der flere muligheder. Vil du være Hunter, kan du se info i app’en, vil du se mere reele jobs, kan du finde information på deres hjemmeside.Kan Man Investere I Firmaet Bag?

Det er ikke muligt at købe aktier i firmaet, men de har allerede selv fået ret stor funding fra forskellige partere. Bl.a. en nylig investering på 200 mio. kr.