Viaplay Pris

Hvad kostar Viaplay?

Viaplay er en digital streamingtjeneste, som tilbyder forskellige streaming-pakker alt efter dit behov. Du kan streame alt indholdet på din computer, tablet, mobil eller smart-tv. Alle abonnementer er uden bindings- og opsigningsfrist, hvilket gør det enkelt for dig at ændre din pakke, når du ønsker. Her på siden kan du læse meget mere om de forskellige Viaplay-abonnementer og -pakker, samt hvilket indhold Viaplay tilbyder – herunder de nyeste premierer på film og serier.  Viaplay Pris pr. måned 129 kr.

Premierer på film og serier på Viaplay 2021

Udbudet på Viaplay ændrer til løbende, så der altid er de bedste serier, film og sportsbegivenheder klar til dig på viaplay.dk. Hvis du vil holde dig opdateret på nye lanceringer og premieredatoer, er det en god idé at kigge på hjemmesiden, eller holde øje på Viaplays sociale medier.

Find den bedste Viaplay -pris, Prøv nu 0,5 måneder

Priser på Viaplay-pakker 2021 – Hvad koster Viaplay pr. måned?

Viaplay tilbyder forskellige abonnementer, som kan tilpasses alt efter dit behov. Se prisoversigten herunder og læs mere om de forskellige Viaplay-pakker og pris.

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png

Viaplay Film & Serier

Pris pr. måned129 kr.

PRØV 14 DAGE GRATIS

This image has an empty alt attribute; its file name is image-2.png

Viaplay Total

Pris pr. måned449 kr.

KØB VIAPLAY TOTAL

Find det rigtige Viaplay-abonnement

Viaplay tilbyder forskellige pakker alt efter dit behov. Du kan streame alt indholdet på din computer, tablet, mobil eller smart-tv. Alle abonnementer er uden bindings- og opsigningsfrist, hvilket gør det enkelt for dig at ændre din pakke, når du ønsker.

Hvad koster Viaplay pr. måned?

  • Viaplay Total koster 449 kr/md. Her får du hele udvalget af film, serier, børneunderholdning og sport
  • Viaplay Film & Serier koster kun 129 kr/md. Her får du adgang til masser af film og serier, og de første 14 dage får du helt gratis.

Viaplay Sport

Viaplay Sport tilbyder verdens bedste sport, og du får adgang til de allerstørste ligaer og sportsbegivenheder såsom Champions League, Premier League, Superliga, LaLiga, Formel 1, European Tour, NFL og UFC. Hvis du blot ønsker adgang i 24 timer, kan du købe Sport Day Pass for 209 kr. og få adgang til hele Viaplays sportsudbud i et helt døgn (ekskl. PPV). Læs mere om Fodbold på Viaplay og Formel 1 på Viaplay.

Viaplay Fighting

Viaplay Fighting giver dig alle fights på ét sted. Med Viaplay Fighting får du UFC året rundt samt ekstraindhold som The Ultimate Fighter, UFC Countdown og UFC Now. Du får også adgang til verdens bedste boksning fra blandt andet Top Rank, Matchroom Boxing og Nordic Fight Night. Ønsker du at kombinere Fight med serier og film, tilbyder Viaplay en særlig pakke Fighting, Serier & Film til 288 kr./måned.

Viaplay Total

Viaplay Total er til dig, som er umættelig! Her får du adgang til ALT Viaplays indhold – når du vil, hvor du vil. Hvis du ønsker en smagsprøve, kan du prøve Viaplay Film & Serier gratis i én måned.

Viaplay rabatkode: Sådan sparer du penge på streaming

Du vil måske se, at du under oprettelsen på Viaplay, kan skrive en rabatkode. Med sådan en rabatkode får du potentielt set muligheden for at spare masser af penge på streaming. Der er bare et lille problem – du kan ikke bare lige finde en rabatkode. Disse rabatkoder, som Viaplay tilbyder, kan nemlig kun skaffes gennem et af deres samarbejder med andre virksomheder.

Det kan for eksempel være Telenor, hvor du med nogle af deres abonnementer, også får adgang til en række streamingtjenester inden for film, serier, sport, musik, lydbøger og mere. Typisk er det til en ganske favorabel pris, eller i form af et ekstra godt introduktionstilbud. Dermed kan du få en Viaplay rabatkode, der giver dig alt mellem 3 og 12 måneders gratis medlemskab, hvilket man ikke kan klage over.

Så hvis du alligevel overvejer at skifte abonnement, eller måske allerede er kunde hos Telenor eller købet Chromcast, så kan det være værd at undersøge muligheden, for at vælge et af de abonnementer, hvor du får en Viaplay rabatkode med i købet.

Hvordan afmelder man?

Er du ikke tilfreds med dit Viaplay abonnement? Eller får du det bare ikke brugt? Ligegyldig, hvilken årsag du har til at ville opsige dit Viaplay abonnement, så kan du hurtigt og nemt afmelde din konto, og dermed slippe for den månedlige betaling.

Læser man på Trustpilot, vil man se, at flere kunder har haft problemer med at opsige deres abonnement hos Viaplay. Men der er ingen grund til bekymring, det er nemlig ret nemt – du skal blot følge nedenstående guide, så kan du være sikker på, at du har dit på det rene, i forbindelse med opsigelsen af dit Viaplay abonnement.

  1. Login på den Viaplay konto, som du ønsker at opsige
  2. Klik på dit profilnavn i øverste højre hjørne
  3. Vælg Kontooversigt i menuen
  4. Klik Opsig pakken, som du finder under Pakke
  5. Gennemfør alle de trin, som du bliver ført igennem
  6. Tjek din e-mail for en bekræftelse på din opsigelse

Grunden til, at flere kunder har problemer med at opsige sit abonnement, er, at de blot klikker Opsig pakken (trin 4), og så tror det er det. Du skal dog gennemføre nogle trin, og bekræfte en ekstra gang, inden dit abonnement er helt opsagt. For at være sikker bør du tjekke din e-mail med det samme, for at se om du har modtaget en bekræftelse på din opsigelse. Hvis ikke du har modtaget denne bekræftelse, prøv da igen eller kontakt Viaplays kundeservice. De har åbent 365 dage om året, og de bør være i stand til at hjælpe dig.