Tales Premium, GODE BØGER

Tales Gratis rabatkode, GODE BØGER

Med Tales Premium får du prøve FRI LYTNING OG LÆSNING. Du får adgang til ubegrænset lytning og læsning af tusindvis af uforglemmelige bøger i Tales appen

Hos Tales finder du her vores store udvalg af gode bøger, e-bøger og lydbøger. Vi har inddelt bøgerne i genrer, så du let og hurtigt kan skabe dig et overblik og finde lige det du søger – hvad enten du er på udkig efter en spændende krimi, en fortryllende roman eller noget helt tredje. Hvis du på nuværende tidspunkt ikke er bevidst om, hvilken genre din næste læseoplevelse skal være, kan du dog uden betænkeligheder altid finde de mest fantastiske bøger fra de dygtigste forfattere for hver kategori, som helt sikkert nok skal føre til en eller flere gode bøger til dig. Måske du synes 2019 og 2020 var to fremragende bog år, så finder du naturligvis også gode bøger derfra. Klik dig videre til din næste spændende oplevelse nedenfor, uanset om du vil læse eller høre fabelagtige bøger af høj kvalitet. Top 20 bestsellere er et godt udgangspunkt for at lade sig inspirere til ny favoritlæsning blandt de mest læste og bedst solgte bøger på markedet.

Tales 30 dage Gratis rabatkode : TP30

“TP30” Start din 30 dages gratis prøveperiode nu

Tales Premium

Opret en profil for at prøve Tales Premium gratis

  • Ubegrænset lytning og læsning
  • Rabatter på bøger, spil, oplevelser og gastronomi
  • Altid gratis fragt
  • De første 14-30 dage er gratis. Herefter 99 kr./md.
  • Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Populære bøger gratis 30 dage
Populære bøger

Alle gyldige Tales Kuponer og Rabatkode – op til 55% rabat i Januar 2022

For at udnytte Tales rabatter kan du benytte følgende Tales Rabatkupon og Tales Kampagnekode.

Tales.dk – Danmarks billigste online boghandel

Navnet tales udtales på engelsk og betyder fortællinger. Figurmærket til højre for navnet består af et hjerte med et ‘æseløre’, som vi alle kender fra bøgerne.


Hjertet har vi valgt, da vi gerne vil vise respekt for fortællingerne og værkernes ophav; hvordan den videregives gennem generationer, formen den formidles i og hvad den gør ved mennesket. Tales er i 2021 kåret som årets e-handler indenfor kategorien ‘Bøger’ ved Pricerunner:

2011 eBogreolen blev stiftet

eBogreolen.dk blev stiftet af de to iværksættere Anders Hyldig og Rasmus Vittrup Halvor. Virksomheden blev grundlagt på baggrund af en bachelor afhandling ved Syddansk Universitet der bestod af en fuldendt forretningsplan for e-bogsplatformen.

Idéen kom til efter den store succes specielt e-bøger havde på det amerikanske marked efter Kindlen begyndte at få større succes og iPads kom til verden.