I’m alive Ny sæson 4

Detektiven Andres Vargas dør, mens han jagter en seriemorder. Fem år senere får han muligheden for at vende tilbage fra de døde – men kun i kroppen på en anden detektiv, Manuel Márquez.

NY SÆSON 14. OKT 4 SæsonerDetektiven Andres Vargas dør, mens han jagter en seriemorder. Fem år senere får han muligheden for at vende tilbage fra de døde – men kun i kroppen på en anden detektiv, Manuel Márquez.

Viaplay Pris

Viaplay gratis 2 uker

Alive sæson 1

1. La oportunidad1 t. 9 minAndres Vargas får muligheden for at vende tilbage fra de døde fem år efter at være blevet dræbt, mens han jagtede den såkaldte “Midnight Butcher”. Han reinkarneres i en anden detektiv, Manuel Márquez.

2. No es humano1 t. 11 minLaura vil møde sin datters nye kollega og inviterer ham til middag. På denne måde møder Márquez hele sin familie og længes efter at få sit tidligere liv tilbage.

3. De mito a hombre1 t. 12 minThe Midnight Butcher, som alle tror er død, dræber en ung kvinde efter fem års inaktivitet. Den unge politibetjent fjernes fra sagen, men hun adlyder ikke og begynder i stedet selv at undersøge sagen.


4. Hoy ya es ayer1 t. 17 minEfter at politistationen lukker Butcher-sagen, er Márquez og Iago de eneste, der ved, at morderen stadig er derude – og det varer ikke længe, før de opdager, at han er efter dem.


5. Más cerca que nunca1 t. 13 minMárquez og Iago sporer the Butcher til et gammelt gæstehus. Da de ankommer, begynder der at ske underlige ting, der komplicerer efterforskningen.


6. La vida sigue1 t. 13 minMárquez og Iago finder ud af, at the Butcher har gjort noget ved halsbåndet på hunden. Politiet undersøger en ældre kvindes forsvinden, og de er ikke langt fra at opdage, at Iago er involveret.


7. Te echo de menos1 t. 21 minPolitiet sporer ind på Iago som mistænkt, mens Iago forsøger at slippe af med cabrioleten for at undgå at blive opdaget – og blive involveret i en jagt med Márquez.


8. Un cielo sin colores1 t. 14 minThe Butcher kommer ind i Beas skole og kommer foruroligende tæt på Vargas’ datter ved at foregive at være en af hendes lærere.


9. No me olvides1 t. 15 minPolitiet finder de begravede lig, men Márquez og Iago planlægger at stjæle dem, før obduktionerne kan færdiggøres. I mellemtiden begynder David at mistænke Márquez og vil undersøge ham på egen hånd.


10. Lo que debemos hacer1 t. 25 minMárquez og Iago opdager the Butchers sande identitet og finder ud af, hvor han bor. Da de ankommer, står de ansigt til ansigt med morderen, som får en mulighed for at dræbe Iago, men ikke gør det.


11. Por última vez1 t. 17 minIago og Márquez får hjælp fra den tidligere politibetjent Sebas, som gerne vil være med til at fange den person, der dræbte hans bedste ven, Vargas. Men The Butcher har lagt en fælde for dem…


12. Tengo algo que decirte1 t. 15 minMens Seba forsøger at finde identiteterne på kvinderne fra billederne, de fandt i Butchers skjulested, forsøger Márquez at håndtere den komplekse situation med sin fars alzheimers.

13. Sæsonafslutning – Cuestión de sangre1 t. 24 minThe Butcher har bortført Bea for at dræbe hende. Márquez’ yngste datter er den ottende uidentificerede forsker på fotografiet. Hvad er sammenhængen mellem det fotografi og the Butchers mord?