Hayu Danmark (DK). PRØV Stream gratis.

Danmark har mange interessante titler i deres reality-katalog. Fra Keeping Up With the Kardashians til Real Housewifes of Beverly Hills og alle spin-off serier der i mellem. Hvis du er vild med amerikansk reality, glamour, intriger og drama er et hayu Nordic abonnement lige noget for dig.

hayu Danmark.jpg

PRØV hayu DK 7-Day Free Trial.

På denne side kan du finde informationer omkring hayu pris (Hvad koster hayu?), hayu Danmark og generelt omkring indholdet på hayu DK.

Tidigare GRATIS I 1 MÅNED.

hayu Danmark

hayu er en reality streaming tjeneste, der først kom til Norge i 2017 og til resten af de nordiske lande i 2019. Hayu pris ligger i et beskedent prisleje, så for kun 49 kr. om måneden kan du få dækket dit reality behov.

SE hayu DK GRATIS I

1 MÅNED. Der er ingen omkostninger.

hayu DK har valgt at satse 100% på én kategori – derfor kan du på hayu kun streame reality tv. Til gengæld kan du finde alt det bedste reality fra USA. Gense gamle sæsoner og se det nyeste afsnit af din yndlingsserie samme dag som det udkommer i USA.

hayu streaming er altså ideelt for reality-fanatikeren, der elsker at holde sig opdateret på det glamourøse Hollywood og hvad hayu reality tv ellers byder på.

hayu Nordic indhold

hayu har et stærkt katalog, der giver dig adgang til flere hundrede forskellige reality shows og timevis af underholdning, der venter på at blive streamet eller downloadet.

Keeping up with the Kardashians
Kardashian/Jenner klanen har været på de flestes læber de sidste mange år, og har siden 2007 delt deres hjemmevideoer med hele verden til stor foragt og beundring. På hayu kan du følge med i deres personlige og professionelle liv, der er fyldt med latter, gråd, fester, knuste hjerter og kærlighed.

Udover 17 sæsoner af Keeping up with the Kardashians, indeholder hayu også alle fam-iliens spin-off serier såsom Life of Kylie, Revenge body with Khloé Kardashian, Kourtney and Kim take New York osv.

Real Housewives
De dramatiske housewives er på slap line og bølgerne går højt når de ellers sofistikerede damer går i byen og til middage sammen. Det betyder, at der ofte bliver kastet med drinks, smadret glas og flere af dem engagerer sig i verbale såvel som fysiske slagsmål. Seerne kommer helt tæt på, når Hollywoodfruerne åbner op for nogle af deres mest følelsesladede øjeblikke der viser både medgang og modgang.

Serien handler ikke blot om drama og intriger. Men også om venskab, kærlighed, karriere og dét hele tiden at stræbe efter mere. Vi følger dem på godt og på ondt og som reality-fan er det svært ikke at komme til at holde af denne serie. Hvad der startede som Real Housewives of Beverly Hills er nu blevet til Real Housewives of New Jersey, Dallas, Miami osv.

Vanderpump Rules
I Real Housewives of Beverly Hills så vi Lisa Vanderpump blomstre, og heraf er der udsprunget endnu en spin-off serie – Vanderpump Rules. De fleste kender Lisa Vanderpump fra RHOBH, hvor hun fremstår ekstravagant, elegant og med en enorm kærlighed til luksus og store, dyre diamanter.

I Vanderpump rules får seerne en ny side af Hollywood fruen at se, når hun åbner dørene op til sin forrentning, og vi følger hende og hendes ansatte på Vanderpump’s eksklusive restaurant SUR i West Hollywood, Californien.

True Crime
Udover det mere glamourøse og dramatiske segment på hayu, er der også kommet en true crime kategori, hvor du kan se serier såsom Up and Vanished, In Ice Cold Blood og Snapped. Snapped har lige nu 10 sæsoner, der handler om kvinder der er beskyldt for mord til at ligge tilgængeligt på hayu DK.

Hvad koster hayu? _ hayu pris

Ligesom med mange andre streaming tjenester, kan du få én måneds gratis prøveperiode med hayu DK. Efter den første gratis måned, koster et abonnement 49 kr./mdr.

hayu streaming og tilgængelighed

Du kan streame Hayu reality tv på alle dine enheder – telefon, tablet og computer via Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV, Apple iOS og Android Apps.

hayu anmeldelse

Som tidligere nævnt, har hayu valgt at satse hele butikken på én enkelt niche – nemlig reality tv. Derfor er det naturligvis et must at være vild med reality, hvis du skal benytte dig af denne tjeneste.

Tjeneste har et stort udvalg – gamle sæsoner såvel som nye afsnit, der kommer på siden samme dag som de bliver offentliggjort i USA. Derudover ligger hayu pris i et fornuftigt prisleje, og du kan tilmed prøve tjenesten gratis én måned og se om det er noget for dig.

hayu DK

Hvad koster hayu?