Beck et nyt liv

C More fejrer jul ved at føje den første af fire nye film til sin store Beck-samling. Nummer 43 i rækken hedder Et nyt liv, og får premiere den 25. december. Det bliver med døde og levende danske narkogangstere i Stockholm, og måske står Beck-gruppen over for en blodig bandekrig.

Cmore Gratis

C More finder du både populære originalproduktioner og internationale storserier. Se den stjernebesatte krimiserie Dr. Death, Emmy-vinderen Schitt’s Creek eller Yellowstone med Kevin Costner.

Beck – Rage Room (44) 2022

En mand findes brutalt myrdet i skoven ved en løbesti. Alex, Steinar og Martin er på stedet og begynder efterforskningen. Josef bliver på eget initiativ indblandet i en skrinlagt efterforskning. Det er en forbrydelse, han har et personligt forhold til, hvilket både irriterer og

Gå ikke glip af thrillerserie med agenten Hamilton

Nu kan du se hele første sæson af agentserien med Jakob Oftebro i hovedrollen, som den legendariske agent Carl Hamilton. I kølvandet på en række bombninger og cyberangreb i Stockholm kæmper den svenske efterretningstjeneste for at finde ud af, hvem som står bag.

Samtidig vender agenten Carl Hamilton tilbage til Sverige efter flere års hemmelig uddannelse i USA. Du kan se hele første sæson af den actionfyldte thrillerserie Hamilton på C More!